Rohkema info nägemiseks:

PEREARST KERTU RÜNKORG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 649; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PEREARST KERTU RÜNKORG kohta arvamuslugu!"

PEREARST KERTU RÜNKORG OÜ hetkeolukord

Juba 649 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing perearst Kertu Rünkorg on asutatud 21.11.2017. Kuni septembrini 2018 osutas ettevõtte asendusarsti teenust. Alates 01.09.2018 osutab ettevõte üldarstiabi teenust perearstinimistule nr.: N0684 ja alates 01.04.2023 ka nimistule nr. N0647. Nende perearstinimistute ja see tähendab ettevõtte teeninduspiirkond on Tartu linn.

Ettevõtte visioon:

Osaühingus perearst Kertu Rünkorg osutavad patsiendikeskset ja tõenduspõhist esmatasandi tervishoiuteenust pädevad ja oma tööst innustunud õed ja arstid.

Ettevõtte missioon:

Osaühing perearst Kertu Rünkorg missioon on suurendada pikaealiste, tervete ja õnnelike inimeste hulka maailmas.

Ettevõte osutab plaanilist ja erakorralist üldarstiabi teenust perearsti nimistusse kuuluvatele isikutele ja erakorralist ja vajaminevat üldarstiabi nimistusse mittekuuluvatele isikutele. Tegeleme haiguste ennetamisega, vajadusel nende raviga ning haiguste tüsistuste vältimisega. Perearsti nimistusse kuuluvad nii Eestis alaliselt elavad, kui ka siin ajutiselt viibivad inimesed, kelle registreeritud elukohaks on Tartu linn. Lisaks Eesti kodanikele kuuluvad nimistusse ka välisriikide kodanikud. Ettevõte pakub teenust nii eesti, vene, kui ka inglise keeles. Ettevõttel on olemas koduleht eesti ja inglise keeles. 01.09.2018 oli nimistu suuruseks 1398 isikut. 2020. aastal ületas nimistu suurus 2000 inimese piiri. Teise nimistu lisandumisega kasvas perearstikeskuse klientide arv veelgi ning 2022. aasta lõpuks oli meil 3775 patsienti. Patsientide arvu kiire kasvu tõttu ilmnes vajadus parandada teenuse osutamise võimekust. Juba 2019 aastal alustas ettevõte kvaliteetse teenuse osutamist toetava töökeskkonna loomisega. Põhieesmärgiks siis oli tagada kõik vajalikud töövahendid ning töötingimused vähemalt kahele arstile ja kahele pereõele. Sellel eesmärgil taotles ettevõte toetust Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse kaudu ning sai rahastuse väliskaubandus- ja ettevõtlusministri 09.03.2015. a määruse nr 20 „Starditoetus“ alusel projektile „Perearstikeskuse arendamine ja kaasajastamine esmatasandi tervishoiuteenuste osutamise võimekuse parandamiseks. See projekt sai edukalt ellu viidud ning projekti lõpparuanne kiideti rahastajapoolt heaks 2022. aastal.

Ettevõtte jätkas arenguga ka 2022. aastal kui arengu eesmärkideks olid: 1. Tagada perearstikeskuses hea töökeskkond kahele perearstile, kuuele pereõele iseseisvate vastuvõttude läbiviimiseks; 2. Perearstikeskus on heaks praktikabaasiks arstiteaduse ning õenduse eriala üliõpilasele ning arst residentidele, tagades neile sobiva õppe ning töökeskkonna; 4. Säilitada perearstikeskusele perearstikeskuste kvaliteedi hindamisel A taseme akrediteering.

5. Kasvatada perearstikeskuse patsientide arvu kümne aasta jooksul kuni 4800 patsiendini ilma teenuse kvaliteedi alanemiseta.

Ettevõttes töötas 2022. aasta lõpus 9 töötajat - 2 perearsti, 7 pereõde. Nii arstidel kui ka õdedel on olemas nende tööks vajalik kvalifikatsioon ning kogemused. Arstid on lõpetanud peremeditsiini residentuuri 2017. aastal ning töötanud eelnevalt erinevate perearstinimistute juures abiarstina. Mõlemad arstid läbisid 2022 aastal resertifitseerimise ning tunnistati eesti Perearstide seltsi poolt järgnevaks viieksaastaks perearstina pädevaks. töötama perearstina.

Üks perearstidest tegutseb ka ettevõtte tegevjuhina.

Arsti ja pereõdede vastuvõtte oli ettevõttesi 2022 aastal kokku 8h päevas. Ettevõtte majanduslik seis on hea. 2021. aasta tulubaas oli üle 532900€, millega suudeti edukalt tööplaanid ära täita. Edaspidi pikemas plaanis on aga vajalik töötada välja lahendusi vabade vahendite suurendamiseks, sest paljud uued ja olulised tarkvaralised jms lahendused nõuavad lisaväljaminekuid. Arstide bruto töötasu oli 2022. aastal 18 eurot tunnis, õdedel 10,15 eurot tunnis.

Kaks perearstiarsti ja kuus pereõde töötasid 1, 0 koormusega, st. nädalas 40 h. Üks pereõde töötas 2022 aastal 0,5 koormusega ehk 20h nädalas. Ettevõte rentis 2022. aastal juurde täiendavaid tööruume Puusepa 1A hoone 2. korrusel. Ettevõttel on nüüd teenuse osutamiseks kasutada 9 tööruumi. 2022 uuendas ettevõte koos kahe teise perearstikeskusega Maarjamõisa Tervisekeskuse koostöölepingut. Eesti

Haigekassaga sõlmiti 01.04.2022 uus üldarstiabi rahastamise leping üldarstiabi osutavale tervishoiuteenuse osutajatele, kes moodustavad ühtsel taristul tervisekeskuse mitme üldarstiabi osutava teenuse osutaja koostöös. See tervisekeskus on loodud 5 nimistuga perearsti koostöölepingu alusel, vastutust ja otsuseid võetakse vastu ühiselt konsensuse printsiibil. Tervisekeskuses pakub ämmaemanda, füsioterapeudi ja koduõendus teenuseid Tartu Ülikooli Kliinikum koostöölepingu alusel. Perearstikeskus oli 2022. aastal praktikabaasiks Tartu Ülikooli arstiteaduse eriala, Tartu Tervishoiu Kõrgkooli ning Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli üliõpilastele. Raamatupidamise teenust pakub ettevõttele

PlussBilanss OÜ.

PEREARST KERTU RÜNKORG OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.