Rohkema info nägemiseks:

KEMERI OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
KEMERI OÜ põhilisteks tegevusvaldkondadeks on elektrimootorite, reduktorite, andurite, safety toodete ja muu tööstusautomaatika müük. Lisaks pakume juurde ka automaatika/masinaehituse teenust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meist - Kemeri

Tutvustame meie ettevõtet, KEMERI OÜd, mis on spetsialiseerunud elektrimootorite, reduktorite, andurite, ohutustoodete ja muu tööstusautomaatika müügile ning pakub lisaks automaatika/masinaehituse teenust. Meie missiooniks on pakkuda tööstusklientidele terviklahendusi, mis hõlmavad materjalide müüki kuni kõige keerukamate automaatika/masinaehituse projektideni.

Üks meie peamisi eeliseid teiste sarnaste ettevõtete seas on paindlikkus. Oleme võimelised kohandama oma lahendusi vastavalt klientide vajadustele, tagades seeläbi optimaalse tulemuse.

Lisaks oleme tuntud konkurentsivõimeliste hindade poolest, pakkudes samal ajal kvaliteetseid tooteid ja teenuseid. Meie eesmärk on luua pikaajalisi suhteid klientidega, pakkudes neile parimat väärtust nende investeeringule.

Kiirete teenuste osas saame uhkusega öelda, et suudame vastata ka kõige nõudlikumate tööstusettevõtete vajadustele. Meie meeskond koosneb kogenud automaatikainseneridest, kellel on laialdased teadmised erinevates tööstusharudes nagu puidutööstus, tekstiilitööstus, laevaehitus ja katlamajade ehitus ning automaatika.

Oleme uhked oma ettevõtte moto üle - paindlikkus, konkurentsivõimeline hind ja kiired teenused. Need väärtused juhivad meid igapäevaselt ning aitavad meil pakkuda parimat teenust oma klientidele.

Täname teid usalduse eest ja oleme alati valmis teid aitama teie tööstusautomaatika vajadustes.

Võta meiega ühendust!

KEMERI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati M.

Nende automaatikalahendused on meie ettevõtte tootlikkust oluliselt suurendanud."

- Priit O.

Väga professionaalne meeskond, kes suudab lahendada kõige keerukamaid väljakutseid.

- Anu S.

Nende automaatikalahendused on aidanud meil oluliselt vähendada tööjõukulusid ja suurendada efektiivsust.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Täislahendus tööstusautomaatikas: KEMERI OÜ

KEMERI OÜ on teie usaldusväärne partner tööstusautomaatika valdkonnas, pakkudes laia valikut teenuseid, et tagada teie ettevõtte sujuv ja efektiivne toimimine. Meie eksperdimeeskond on spetsialiseerunud elektrimootorite ja reduktorite müügile ning tööstusautomaatika lahenduste pakkumisele. Olgu tegemist väikese käitlusprobleemi või keeruka automatiseerimisprojektiga, oleme valmis pakkuma teile kõikehõlmavat tuge alates esmastest konsultatsioonidest kuni paigalduse ja järelteeninduseni. Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes suudab pakkuda terviklikku lahendust tööstusautomaatika

Dropdown

kõik artiklid

Itaalia tootja LAUMAS - mõõtepartner tööstuses

KEMERI OÜ on rõõmus teatada, et oleme nüüd ametlik esindaja kvaliteetse Itaalia tootja Laumas jaoks Eestis. Meie laias valikus leiate kõike alates kaaluandurite
ssb.ee
KEMERI OÜ on rõõmus teatada, et oleme nüüd ametlik esindaja kvaliteetse Itaalia tootja Laumas jaoks Eestis. Meie laias valikus leiate kõike alates kaaluanduritest ja näidikutest kuni kaaludeni tööstustele ning palju muud olulist. Laumas on tuntud oma täpsuse ja usaldusväärsuse poolest ning meie kui nende ametlik esindaja tagame teile kvaliteetseid tooteid ning professionaalset tuge. Kui otsite täpseid ja usaldusväärseid mõõteseadmeid oma tööstusele, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Võtke meiega ühendust juba täna, et küsida hinnapakkumist ja täpsemat infot. Saatke meile e-kiri

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.