Rohkema info nägemiseks:

ELPEC ENERGY OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud terviklikele elektrilahendustele, hõlmates kõike projekteerimisest kuni hoolduseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ELPEC ENERGY OÜ usub tulevikku, mida toidavad innovaatilised elektrilahendused ja jätkusuutlikud praktikad. Alates meie asutamisest 2018. aastal oleme olnud elektriehituse ja -disaini esirinnas, pühendunud teie projektide elluviimisele ekspertiisi ja täpsusega.

Meie missiooniks on spetsialiseeruda elektriehitusele ja -disainile, pakkudes terviklikke teenuseid, mis hõlmavad spektrit nõrgast tugeva voolutöödeni. Oleme uhked, et omame A-taseme pädevust ja 7. taseme sertifitseeritud elektriinseneri tunnistust, tagades, et iga meie ettevõetud projekt viiakse läbi kõrgeima professionaalsuse ja tehnilise oskusteabega.

Meie meeskond koosneb kogenud ekspertidest, kellel on üle kahe aastakümne kogemusi valdkonnas, olles kavandanud ja ehitanud keerukaid elektritaristuid nii madal- kui keskpingetasemetel, samuti olulisi taastuvenergia projekte. ELPEC EHITUS OÜ ehitusdivisjoniga laiendame oma ekspertiisi üldtöövõtu ja projektijuhtimise valdkonda, pakkudes erakordset kvaliteeti üle Eesti.

Meie põhjalik lähenemine planeerimisele iga projekti alguses võimaldab meil sujuvalt teostada nii väiksemahulisi üldkonstruktsioone kui ka suuremahulisi tööstusarengu projekte. Pakume täisteenust, alates disainist ja üldkonstruktsioonist kuni keerukate lahendusteni tehnoloogilistele süsteemidele.

"Oleme olnud usaldusväärne partner oma klientidele, pakkudes konkurentsivõimelist hinda ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata!" See pole lihtsalt meie lubadus; see on meie tulemus.

Meie teenused hõlmavad:

  • Elektri- ja energiateenused: Oleme pühendunud elektriehitusele ja -disainile alates 2018. aastast, toetudes meie A-taseme pädevusele ja sertifitseeritud ekspertiisile.
  • Üldtöövõtt ja ehitus: Tegeleme üldtöövõtu, projektijuhtimise ja ehitustöödega, integreerudes tihedalt elektrialadega.
  • Päikesepaneelid: Pakume täislahendusi fotogalvaanilistele süsteemidele, tagades meie klientidele kasumlikkuse ja jätkusuutlikkuse.

Me ei püüdle mitte ainult tänaste energiavajaduste rahuldamise poole, vaid ka innovatsiooni poole homsete energiaväljakutsete jaoks.

Liituge meie teekonnaga säravama, jätkusuutlikuma tuleviku poole.

KONTAKT

ELPEC ENERGY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark

Täpne ja kvaliteetne töö, mida hindan väga.

- Priit

Teenindus oli suurepärane, vastas täielikult ootustele.

- Liina

Meeskond on alati abivalmis ja sõbralik.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ELPEC ENERGY OÜ tegevusaruanne 2022

Elpec Energy OÜ asutati 2017 aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on elektri ja sidevõrkude ehitus ning projekteerimine, päikesepaneelide paigaldamine. Käive: 2022.a. oli ettevõtte müügitulu 1 518 264 (2021: 653 343) eurot. Tegevusplaanid ja tegevussuunad jäävad järgmistel majandusaastatel samaks. Investeeringud: Majandusaastal ettevõte ei investeerinud põhivardesse.

Dropdown

kõik artiklid

Elektrialase infrastruktuuri tulevik: suundumused ja innovatsioonid

Elektrialase infrastruktuuri teekond on pideva evolutsiooni lugu. Edisoni ja Tesla varajastest päevadest kuni taastuvenergia ja nutikate võrkude kaasaegse ajast
ssb.ee
Elektrialase infrastruktuuri teekond on pideva evolutsiooni lugu. Edisoni ja Tesla varajastest päevadest kuni taastuvenergia ja nutikate võrkude kaasaegse ajastuni on elektri tootmise, edastamise ja tarbimise viis läbinud olulisi muutusi. Täna seisame uue ajastu lävel, kus tipptehnoloogia ja jätkusuutlike praktikate integratsioon on ülioluline. Innovatsioon elektrialases infrastruktuuris ei ole ainult tehnoloogilise edasimineku küsimus; see on vajalik majanduskasvuks, keskkonnasäästlikkuseks ja ühiskondlikuks heaoluks. Kuna globaalne energianõudlus jätkuvalt kasvab, muutub efektiivsete,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.