Rohkema info nägemiseks:

MEMI VARUSTAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete mehaaniliste osade ja hoolduslahenduste pakkumisega, tagamaks klientide operatsioonide tõrgeteta toimimise.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus efektiivsus kohtub usaldusväärsusega, kus iga hammasratta ja iga laagri pöörlemine on kestva kvaliteedi tunnistus. Oleme pelgupaik professionaalidele, kes otsivad jõuülekande tooteid, mehaanilisi sidureid ja liikumistehnoloogiaid. Meie lai tootevalik, sealhulgas pneumaatika, ePTFE tihendid ja tihendid, on loodud vastama tööstuse ja tootmise rangeimatele nõudmistele.

Meie pühendumus tipptasemele on ilmne meie valikus määrdeaineid ja määrde lahendusi, mis on hoolikalt formuleeritud kulumise vähendamiseks ja masinate eluea pikendamiseks. Ajutiste lahenduste vajadusel pakuvad meie renditeenused paindlikkust ja mugavust, et hoida toimingud sujuvalt käimas ilma pikaajaliste kohustusteta.

Meie pakkumiste südames on meie hooldustooted, tagades, et teie seadmed püsivad tipptasemel seisukorras, kaitstes teie investeeringuid ja maksimeerides tootlikkust. Kasutajasõbraliku veebipoe kogemusega on õige toote leidmine lihtne. Otsides mõõtmete, tootekoodide või kategooriate järgi, juhivad meie intuitiivsed filtrid teid teie vajadustele ideaalselt sobiva tooteni.

Sukelduge meie tootevalikusse ja leidke täpselt see, mida vajate, alates laagritest kuni rihmadeni, kõik kvaliteedi ja jõudluse tagatisega.

Liituge meiega tööstusliku innovatsiooni ja tipptaseme teekonnal!
E-POOD

MEMI VARUSTAJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan

Klienditeenindus oli kiire ja professionaalne.

- Karl

Laagrite valik ja kvaliteet ületasid ootused.

- Martti

Mehaanilised sidurid osutusid väga vastupidavateks. Suur tänu!

MEMI VARUSTAJA OÜ tegevusaruanne 2022

MEMI VARUSTAJA OÜ on ettevõte , mis tegeleb põhiliselt tööstustarvikute jae ja hulgimüügiga. 2021 aastal moodustas ettevõtte müügitulu 540 220 euri. 022 kasvas käive a 54,56 % summa 834 987 euri Müügitulu saadi põhitegevusest. Aruandeaastal töötas ettevõttes 2 töötaja . Palgakulu oli 44 861 euri. Juhatuse liikmele aruandeaastal juhatuse liikme tasu makstud pole. Järgmisel majandusaastal on eesmärgiks käibe suurendamine, kulude optimeerimine ja firma turupositsiooni kindlustamine olemasolevatel turgudel. Vajadusel võetakse juurde ka töölepinguga töötajaid.

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend eptfe tihendite ja nende kasutusalade kohta

Laiendatud polütetrafluoroetüleen (ePTFE) on mitmekülgne materjal, mis on tuntud oma erakordse keemilise vastupidavuse, termilise stabiilsuse ja mehaaniliste om
ssb.ee
Laiendatud polütetrafluoroetüleen (ePTFE) on mitmekülgne materjal, mis on tuntud oma erakordse keemilise vastupidavuse, termilise stabiilsuse ja mehaaniliste omaduste poolest. See on polümeeri tüüp, mis läbib laienemisprotsessi, et luua mikropoorne struktuur, mis annab tihendile unikaalsed võimed. ePTFE tihendid pakuvad mitmeid eeliseid, sealhulgas vastupidavust laiale keemiliste ainete valikule, võimet taluda äärmuslikke temperatuure ja kohandatavust ebatasastele pindadele. Need omadused teevad neist ideaalse valiku mitmesuguste tihendusrakenduste jaoks. ePTFE tihendite tüübid ePTFE-st

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.