Rohkema info nägemiseks:

SELVENT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ventilatsioonide täislahendus alates projekteerimisest kuni paigalduse ning hoolduseni. Hinga kergemalt meie käte all - meie paigaldame parima õhutuse ja kliima Sinu kodule või kontorile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Hea kodu sisekliima on üks olulisemaid tegureid, mis mõjutavad meie elukvaliteeti. Kuid paljud unustavad, et hea sisekliima aluseks on tõhus ventilatsioonisüsteem. Just siin tuleb appi Selvent.

Selvent on ettevõte, mis keskendub ventilatsioonilahendustele, mis hoolitsevad selle eest, et sinu kodu siseõhk oleks puhas ja värske. Kuid me ei piirdu ainult ventilatsiooniseadmete paigaldusega – me pakume terviklikku teenust, mis hõlmab kõike projekteerimisest kuni paigalduse ja hoolduseni.

Meie professionaalne meeskond on valmis looma läbimõeldud projektid, mis vastavad sinu kodu konkreetsetele vajadustele ja tagavad optimaalse sisekliima. Lisaks paigaldame süsteemid nii, et need oleksid tõhusad ja energiaefektiivsed, aidates seeläbi kaasa säästlikumale elule ja madalamatele energiakuludele.

Selvent pakub terviklikke ventilatsioonilahendusi, et tagada sinu kodus või äripinnal hea siseõhk ja mugav elukeskkond. Kui soovid nautida puhta õhu eeliseid, oleme meie sinu usaldusväärne partner.

Võta meiega ühendust!

Vaata rohkem

SELVENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika P.

Nende projekt oli hästi läbimõeldud ja töö kiire ning korrektne.

- Toomas K.

Nende meeskond oli kiire, sõbralik ja tõesti teadis, mida nad tegid.

- Martin R.

Nende teenindus oli suurepärane ning meil on nüüd palju tervislikum elukeskkond.

Kliimaseadmete remont - millal on aeg professionaalse abi järele?

Kliimaseadmed on muutunud tänapäeval asendamatuks osaks enamiku inimeste elust. Nad tagavad ruumides mugava temperatuuri ning parandavad õhu kvaliteeti. Kuid nagu iga tehnoloogia, vajavad ka kliimaseadmed hooldust ja remonti. Sageli võib see olla keeruline ülesanne ja nõuda professionaalset abi. Selles artiklis vaatleme, millal on aeg kutsuda professionaal kliimaseadmete remondiks. Esimene märk, et kliimaseade vajab remonti, on see, kui see ei tööta õigesti. See võib tähendada, et seade ei anna piisavalt jahutust või soojendust, tekitab liiga palju müra või ei lülitu üldse sisse. Need

Dropdown

kõik artiklid

Innovatiivne ventilatsioon - kuidas tehnoloogia aitab siseõhu kvaliteeti parandada?

Siseõhu kvaliteet on ülioluline meie tervisele ja heaolule. Kui mõelda traditsioonilisele ventilatsioonile, siis tuleb meelde kohmakad ja energiakulukad süsteem
ssb.ee
Siseõhu kvaliteet on ülioluline meie tervisele ja heaolule. Kui mõelda traditsioonilisele ventilatsioonile, siis tuleb meelde kohmakad ja energiakulukad süsteemid, mis ei pruugi alati tagada ideaalset siseõhu kvaliteeti. Õnneks on tänapäeval olemas uusi ja innovatiivseid lahendusi, mis võimaldavad paremat õhu tsirkulatsiooni ja kvaliteeti. Innovatiivne ventilatsioon võib tunduda keeruline, kuid tegelikult on see väga lihtne. See on süsteem, mis võimaldab õhu liikumist läbi erinevate kanalite ja filtrite. Sellised süsteemid võivad olla seotud ka automaatika ja jälgimissüsteemidega, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.