Rohkema info nägemiseks:

LA TARARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 870; jälgijaid - 1. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta LA TARARA OÜ kohta arvamuslugu!"

LA TARARA OÜ hetkeolukord

Juba 870 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ülevaade ettevõtte tegevusest

La Tarara OÜ on Hispaania klubi ja keeltekool Tallinnas, mille põhitegevuseks on hispaania keele õpetamine. Lisaks saab praktiseerida hispaania keele suulist kõnet vestlustundides ning Hispaania ja Ladina-Ameerika kultuuriga seotud eriüritustel.

Pakutavad teenused: hispaania keele grupi- ja eratunnid kõikidele keeletasemetele, hispaania ärikeele tunnid, hispaania keele vestlus- ja kultuurikursused, tõlketööd, tekstide toimetamine, korrigeerimine ja lokaliseerimine, vaba aja üritused.

La Tarara OÜ asutati 2018. aasta juulis. Kool on leidnud turul endale kindla koha ja tänaseks on välja kujunenud mitmed grupid kes õpivad keelt ja löövad kaasa klubi ühisüritustel. La Tarara eesmärk on pakkuda õpilastele lisaks keeleõppele ka arusaamist Hispaania ja ülejäänud hispaania keelse maailma vahelistest seostest, sarnasustest ja erinevustest nii kultuuris kui ka kokanduses.

LA TARARA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.