Rohkema info nägemiseks:

TOOLSE PUHKEKÜLA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 357; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TOOLSE PUHKEKÜLA OÜ kohta arvamuslugu!"

TOOLSE PUHKEKÜLA OÜ hetkeolukord

Juba 357 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Toolse Puhkeküla OÜ tegeleb puhke- ja majutusteenuste pakkumisega Lääne-Virumaal, Toolse külas asuvas Toolse Puhkekülas. Meie puhkeküla on valmis aasta ringi võõrustama suuri ja väikeseid, peresid ja gruppe. Asume Haljala vallas endise Toolse Laagri territooriumil. Siia on oodatud need, kes soovivad loodust nautida, kui ka need, kes armastavad privaatsust. Jalutuskäigu kaugusel on meri ning avastamist ootab

Toolse ordulinnus.

Kui otsid vaikset ja erilist kohta, siis ööbimine põhjarannikul võib olla just see, mida vaja. Öömaja pakume vastavalt soovidele: mugavust hindavatele külastajatele on mõeldud puhkemaja, mändide all asuvates kämpingutes pakume majutust neile, kes hindavad lihtsuses peituvat võlu. Loomulikult saate tellida mõnusa ja toitva kõhutäie ja koha, kus hubaselt aega veeta. Peokohad on nii väljas kui ka sees, lõõgastuda saab isegi tervislikult, sest puhkemaja kasutajate käsutuses on imearmas saun. Saali ja sauna ruumirendi täpsemad tingimused leiate hinnakirjast.

Ürituse korraldamiseks leiate siit kõik vajaliku: majutuse, toitlustuse ja koha ühiseks ajaveetmiseks.

Kui puhkus, siis juba tõeline: kogu peo saate korraldada suurema vaevata! 2022. aastal alustati EASi poolt toetatava projekti Toolse Nostalgiaküla loomine elluviimisega.

TOOLSE PUHKEKÜLA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.