Rohkema info nägemiseks:

MARMAR EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me pakume kõiki üldehitus- ja hoonete ehitustööd. Teostame ehitustööd vastu alates projekteerimisest kuni täieliku valmimiseni.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari P.

MARMAR EHITUS OÜ on suurepärane firma, millel on palju kogemusi. Nad teevad väga häid üldehitustöid ja hoonete ehitustööd. Nad võtavad töödele alati väga kiiresti võtmed kätte. Väga rahul!

- Jarmo K.

MARMAR EHITUS OÜ on väga professionaalne ettevõte. Nad teevad suurepärast tööd ja nad lõpetavad alati ehitustööd kiiresti ja kvaliteetselt. Väga soovitan!

- Kerli K.

MARMAR EHITUS OÜ on hea firma, mida võib usaldada. Nad teevad tööd kiiresti ja nad küsivad alati õige hinna. Soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MARMAR EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

MarMar Ehitus OÜ on Eesti ehitussektoris tegutsev ettevõte, mis asutati 2018. aasta teisel poolel. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte suutnud end turul tõestada, pakkudes kvaliteetseid ehitusteenuseid nii elamutele kui ka mitteeluhoonetele. MarMar Ehitus OÜ on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, mis on aidanud neil luua tugeva kliendibaasi ja maine. Ettevõtte põhitegevusalaks on elamutele ja mitteeluhoonetele ehitusteenuse pakkumine. Nad on spetsialiseerunud erinevatele ehitusprojektidele, alates väikestest renoveerimistöödest kuni suurte ehitusprojektideni. Nende

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada, et võtmed-kätte ehituse projekt läheks plaanipäraselt?

Võtmed-kätte ehituse projekt on suurepärane valik nii eraisikutele kui ka ettevõtetele, kes soovivad ehitusprotsessi võimalikult sujuvalt ja tõhusalt läbi viia.
ssb.ee
Võtmed-kätte ehituse projekt on suurepärane valik nii eraisikutele kui ka ettevõtetele, kes soovivad ehitusprotsessi võimalikult sujuvalt ja tõhusalt läbi viia. See tähendab, et tellijal ei ole vaja muretseda projekteerimise, hangete, ehituse ja järelevalve pärast, sest kogu protsess on usaldatud professionaalsele ehitusettevõttele. Kuigi võtmed-kätte ehitus pakub palju eeliseid, on oluline mõista, et eduka projekti saavutamiseks on vajalik korralik ettevalmistus ja järgnev tähelepanelik juhtimine. Selles artiklis vaatleme mõningaid olulisi samme, kuidas tagada, et võtmed-kätte ehituse projekt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.