Rohkema info nägemiseks:

WORKEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmekülgsete ehitus- ja renoveerimisteenuste pakkumisega, alates betoonpõrandate valmistamisest kuni katustöödeni, tuues teie ehitus- ja kujundusunelmad ellu Lõuna-Eestis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Workest on 2013. aastal loodud eestimaine ettevõte, mille ainulaadne fookus on betoonpõrandate valmistamine, kasutades kaasaegseid ja innovaatilisi töövõtteid. Oleme südamega kodumaine ettevõte, mis on pühendunud Lõuna-Eesti ehitusmaastikul uuenduslike ja kvaliteetsete lahenduste pakkumisele.

Workest on teie usaldusväärne partner nii betooni- kui ka ehitustöödes. Meie meisterlikkus ulatub maja vundamendist võtmeteni, mis tähendab, et võime võtta enda hooleks kogu ehitusprotsessi alates esimesest vundamendi kivist kuni viimase viimistlusdetailini. Oleme valmis teie unistuste kodu või ärihoone teostamiseks.

Meie ettevõtte süda ja hing on täpsuses, nii ajalises kui ka kvaliteedis. Workest on saanud tunnustust mitte ainult eraisikutelt, vaid ka juriidilistelt isikutelt, kes on meie kätte usaldanud betoonitööde keerukaimadki ülesanded. Me ei tee kompromisse ei tähtaegade ega kvaliteediga – meie eesmärk on alati viia iga projekt lõpule täpselt kokkulepitud tähtajaks või isegi varem. Teie rahulolu on meie jaoks prioriteet.

Kui otsite professionaalset partnerit betooni- ja ehitustööde jaoks Lõuna-Eestis, siis Workest on valmis teie visiooni ellu viima. Võtke julgelt ühendust meiega ja laske meil teile pakkuda kvaliteetseid lahendusi, mis vastavad teie vajadustele. Helistage meile telefonil [sisestage telefoninumber] või kirjutage meile e-posti aadressil [sisestage e-posti aadress]. Oleme alati valmis teie küsimustele vastama ja projektiideid arutama. Workest - teie partner, kes viib teie ehitusprojekti uuele tasemele!

Võta meiega ühendust ja leiame sullegi sobiva ehituslahenduse!

info@workest.ee
+372 5673 7447

WORKEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaspar S.

Suurepärane töökvaliteet ja tähtaegadest kinnipidamine. Soovitan kindlasti!

- Priit L.

Betoonitööd olid täpsed ja kvaliteetsed. Suurepärane valik maja ehituseks.

- Illimar I.

Aiaehitised ületasid ootused. Suurepärane meeskond!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

WORKEST OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing, mille nimi jääb anonüümseks, alustas oma tegevust oktoobris 2013. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud kolmele peamisele tegevusvaldkonnale: betoonitööd, ehitustööd ja metsamajandamine. Need kolm valdkonda on ettevõtte põhitegevused, mis on aidanud tal aastate jooksul kasvada ja areneda. Kuid 2022. aasta oli ettevõtte jaoks väljakutsete rohke. Võrreldes 2021. aastaga, langes ettevõtte müügikäive ajavahemikus 01.01.2022 kuni 31.12.2022. Sellest hoolimata suutis ettevõte säilitada oma põhitegevusest saadud tulu, mis näitab, et hoolimata majanduslikest raskustest, on ettevõte

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida ehitusettevõtet - näpunäited ja soovitused

Ehitusprojekt on suur investeering, nii rahaliselt kui ka emotsionaalselt. Õige ehitusettevõtte valimine on võtmeks eduka projekti elluviimisel. Siin on mõned o
ssb.ee
Ehitusprojekt on suur investeering, nii rahaliselt kui ka emotsionaalselt. Õige ehitusettevõtte valimine on võtmeks eduka projekti elluviimisel. Siin on mõned olulised näpunäited ja soovitused, mis aitavad teil valida usaldusväärse ja professionaalse ehitusettevõtte. 1. Määrake projekti eesmärgid ja vajadused Enne ehitusettevõtte otsimist on oluline selgitada välja oma projekti eesmärgid ja vajadused. Kas ehitate uut maja, renoveerite olemasolevat, teostate kommertsehitust või muud projekti tüüpi? Määratlege oma eesmärgid, eelarve ja ajakava. See aitab teil paremini suhelda potentsiaalsete

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.