Rohkema info nägemiseks:

KASE EHITUS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on terviklikud ehitusteenused alates vundamendist kuni sise- ja välisviimistlustöödeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KASE EHITUS OÜ-s usume, et iga suurepärase struktuuri aluseks on detailidele pööratud peen tähelepanu ja pidev püüdlus tipptaseme poole. Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: spetsialiseeruda terviklikele ehitusteenustele, mis ei püstita mitte ainult hooneid, vaid loovad mugavuse ja kvaliteedi püsivaid pärandeid.

Peenest sisustusviimistlusest kuni vastupidava teraskonstruktsioonide väljakutseteni on meie portfell meie mitmekülgsuse ja ülima käsitööoskuse tunnistajaks. Oleme uhked visioonide reaalsuseks muutmise üle, olgu selleks siis delikaatsed puudutused meie vannitoa paigaldustöödes või laiad pintslitõmbed meie maalritöödes.

Meie asjatundlikkus ulatub pinnast sügavamale kaablite paigaldamisega ja vundamentide ning soklite soojustamisega, tagades, et teie struktuuri iga aspekt on turvaline ja jätkusuutlik. Meie betoonvundamentide tugevus ja meie valutööde täpsus loovad aluse ehitistele, mis peavad vastu ajaproovile.

Iga plaat, iga laud, iga värvipintsli tõmme on osa loost, mida aitame teil jutustada meie põranda- ja seinakatete ning hoonete ehitamisega. Meie torutööde abil tagame, et funktsionaalsus kohtub peensusetega, samal ajal kui meie lähenemine välisfassaadi ehitamisele hõlmab teie visiooni olemust.

Palett, mis sisaldab iga värvimise varjundit ja kipslaevade täpsust, maalime teie unistused ellu. Innovatsioonisäde meie elektritöödes valgustab iga projekti, valgustades teed tulevikku, kus iga kodu ja hoone on mugavuse varjupaik.

Liituge meiega sellel loomise teekonnal, kus iga haamer, nael ja sinine joonis on võimalus ehitada mitte ainult struktuure, vaid kvaliteedi ja mugavuse pärandit. KASE EHITUS OÜ-s ei ehita me lihtsalt hooneid; me kujundame teie elu kõige kallimate hetkede tausta.

'Kvaliteedi ehitamine, mugavuse loomine' ei ole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile.

Kontakt

KASE EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Väga rahul torutöödega. Meeskond oli professionaalne.

- Anne R.

Suur tänu meeskonnale! Nende oskused on muljetavaldavad.

- Liina H.

KASE EHITUS on usaldusväärne partner. Suurepärane töö!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas teraskontruktsioonid saavad olema ehituse tulevik?

Terasehitus viitab terase kasutamisele peamise konstruktsioonimaterjalina hoonetes ja taristus. See hõlmab erinevaid tehnikaid ja rakendusi, alates pilvelõhkujate teraskarkassidest kuni sildade ja tööstusrajatiste keerukate disainideni. Ajalooliselt on ehitusmaterjalid arenenud loodusvaradest nagu puit ja kivi edasi arenenud komposiitmaterjalide ja metallideni. Teras on osutunud ülimaks valikuks tänu oma ainulaadsetele omadustele, mida on aja jooksul tehnoloogiliste edusammudega veelgi parandatud. Terasehituse eelised Terasel on erakordne tugevuse ja kaalu suhe, muutes selle ideaalseks

Dropdown

kõik artiklid

Millised faktorid kujundavad ehituse tuleviku?

Ehitustööstus on uue ajastu lävel, kus innovaatilised suundumused on valmis revolutsiooniliselt muutma meie ehitusviise. Edumeelse ettevõttena on KASE EHITUS OÜ
ssb.ee
Ehitustööstus on uue ajastu lävel, kus innovaatilised suundumused on valmis revolutsiooniliselt muutma meie ehitusviise. Edumeelse ettevõttena on KASE EHITUS OÜ nende suundumuste omaksvõtmisel esirinnas, et pakkuda ülekaalukaid ehitusteenuseid. Siin on pilk viiele peamisele trendile, mis kujundavad ehituse tulevikku. Jätkusuutlikud ja rohelised ehituspraktikad Energiatõhusus ei ole enam luksus, vaid ehituses hädavajalikkus. Nullenergiahooned, mis toodavad sama palju energiat kui tarbivad, on saamas jätkusuutliku disaini kullastandardiks. KASE EHITUS OÜ on pühendunud energiatõhusate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.