Rohkema info nägemiseks:

LORENTS MACHINE LEARNING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume lastele mängumaad, kus nad saavad õppida ja areneda läbi mängu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus naer täidab õhu, kujutlusvõime on piiritu ja igas nurgas ootab ees seiklus. LORENTS MACHINE LEARNING OÜ juures usume, et laste parim õppimisviis on mängu kaudu. Seepärast oleme loonud mängumaa, mis on enamat kui lihtsalt mänguväljak - see on elav, hariv imedemaa, kus lapsed saavad avastada, õppida ja kasvada.

Hetkest, mil teie laps astub meie maagilisse valdkonda, tervitab neid värvide kaleidoskoop ja tegevused, mis on mõeldud nende uudishimu ergutamiseks ja arenguliste verstapostide julgustamiseks. Meie mängumaa on varustatud dünaamiliste mängualadega, kus on liumäed, batuudid, pallimeri ja hulgaliselt harivaid mänguasju, mis sobivad lastele alates 1,5 eluaastast.

Meie laste mänguväljak ei ole ainult mängimise koht; see on mälestusväärsete kogemuste loomise koht, kus lõbu põimub õppimisega. Erinevatele vanuserühmadele mõeldud pühendatud alad ja hoolivad hooldajad pakuvad teie lapsele toetavat keskkonda, mis austab nende individuaalsust ja toetab nende loovust. Olgu nad siis valmistamas pidusööki meie puidust mänguköögis, ehitamas lossi meie Lego laual või sukeldumas pallimeri sügavustesse, piiriks on ainult lapse kujutlusvõime.

LORENTS MACHINE LEARNING OÜ juures mõistame, et ka vanematel on vaja aega iseendale. Seepärast pakume turvalist paika, kus võite jätta oma lapse meie võimekate käte hoolde, samal ajal kui teete sisseoste, käite kohtumistel või lihtsalt naudite hästi teenitud puhkust. Meie paindlikud tunnihinnad ja kohapealne broneerimise võimalus teevad teie päeva planeerimise muretuks.

Ja erilistel puhkudel pakume teaduslikke etendusi, näomaalinguid ja peojuhte, et muuta teie lapse sünnipäev või üritus unustamatuks. Meie missiooniks on pakkuda turvalist ja kaasahaaravat mängumaad, kus lõbu kohtub õppimisega ja iga külastus on seiklus.

Liitu meiega LORENTS MACHINE LEARNING OÜ juures, 'Kus lõbu kohtub õppimisega!' ja vaata, kuidas sinu lapse silmad süttivad avastamisrõõmust ja mängulustist. Helista meile täna, et planeerida oma külastus ja kogeda õppimise maagiat läbi mängu.

Lisateabe saamiseks või lapse järgmise seikluse broneerimiseks helistage numbril 5374 7070. Meie hubane kohvik ootab teid värske küpsetiste ja smuutidega, et teid värskendada, samal ajal kui teie pisikesed asuvad oma mängulisele teekonnale.

Kontakt

LORENTS MACHINE LEARNING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maarja K.

Meie poeg armastab siin käia! Mängumaa on tõesti midagi erilist.

- Jüri T.

Fantastiline koht, kus lapsed saavad õppida ja mängida! Soovitame soojalt.

- Katrin L.

Suurepärane keskkond, kus lapsed saavad lõbutseda ja õppida. Väga rahul!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on mäng lapse arenguks hädavajalik?

Mäng ei ole lihtsalt viis, kuidas lapsed aega veedavad; see on oluline osa nende arengust. Hetkest, mil laps sünnib, muutub mäng õppimise ja kasvamise põhiliseks vahendiks. Selles blogipostituses uurime viit põhjust, miks mäng on lapse arenguks hädavajalik, tuginedes uurimustele ja ekspertide arvamustele. Mängu roll lapse arengus Mäng ergutab lapse aju, soodustades probleemide lahendamise oskuste, otsustusvõime ja isegi keskendumis- ja tähelepanuvõime arengut. Mängu kaudu õpivad lapsed mõistma enda ümber olevat maailma, arendades kognitiivseid konstrukte ja tegeledes kriitilise mõtlemisega.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas planeerida unustamatu lapse sünnipäevapidu?

Oma lapse sünnipäevapeo planeerimine võib olla sama põnev kui hirmutav. Õige lähenemisviisiga saate luua teie väikesele ja nende sõpradele unustamatu kogemuse.
ssb.ee
Oma lapse sünnipäevapeo planeerimine võib olla sama põnev kui hirmutav. Õige lähenemisviisiga saate luua teie väikesele ja nende sõpradele unustamatu kogemuse. See juhend juhatab teid läbi kõikide sünnipäevapeo planeerimise sammude, mis saab olema kõneaineks mänguväljakul! Mõistmaks oma lapse huvisid Alusta lapse kaasamisest planeerimisprotsessi. Nende panus on hindamatu, et luua pidu, mida nad armastavad ja mäletavad. Küsi neilt nende lemmiktegelaste, tegevuste ja ideede kohta nende erilise päeva jaoks. Kui oled lapse huvidega kursis, vali teema, mis sobib nende eelistustega. Olgu selleks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.