Rohkema info nägemiseks:

OP TORUTÖÖD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetse torustiku paigaldusele gaasile, veele ja kanalisatsioonile ning pakume ka septikute ja mahutite müüki, paigaldust ja kaevetöid.
Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

OP TORUTÖÖD OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing OP Torutööd, mis on tuntud oma kvaliteetse töö ja pühendumuse poolest, alustas oma tegevust 2019. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele parimat teenust. Osaühingu OP Torutööd põhitegevusala hõlmab gaasitorustike paigaldamist, remonti ja hooldustöid. Lisaks sellele tegeleb ettevõte ka kanalisatsioonisüsteemide ehituse, paranduse ja rekonstruktsiooniga, pakkudes klientidele terviklikke lahendusi.2022. aastal jätkas Osaühing OP Torutööd oma tegevust Eesti Vabariigis, näidates üles suurt pühendumust ja professionaalsust.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saavutada kvaliteetne ja vastupidav torustiku paigaldus ning veepuhastus Op Torutööd OÜ abil?

Op Torutööd OÜ on Eesti turul tegutsev torustiku paigalduse ja veepuhastuse spetsialist. Oleme spetsialiseerunud vee-, kanalisatsiooni- ja küttetorustike paigal
ssb.ee
Op Torutööd OÜ on Eesti turul tegutsev torustiku paigalduse ja veepuhastuse spetsialist. Oleme spetsialiseerunud vee-, kanalisatsiooni- ja küttetorustike paigaldusele korter- ja eramajadele ning pakume ka septikute, biopuhastite ja mahutite müüki ja paigaldust. Lisaks teostame erinevaid torustiku paigalduse ja hoolduse teenuseid. Meie ettevõtte spetsialistid on koolitatud ja kogenud, et tagada parima võimaliku teenuse kõigile meie klientidele. Meie eesmärk on tagada, et kõik meie kliendid saavad kvaliteetse, tõhusa ja vastupidava torustiku paigalduse ja veepuhastuse lahenduse vastavalt nende

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
Keevitame igas läbimõõdus torustike TIG argoongaasikeevitusega. Tegeleme torustike paigaldusega ja seadmetega ühendamisega.
image
Side ja elektrikaablite otsimine maa seest. Samuti tarbevee torustiku otsimine.
image
image
image
image
image
image
image
Painutame vask, roostevaba, alumiinium ja mistast metallist torustike kuni 28mm. Toru seinapaksus ei ole oluline. Tuleme ka kohapeale painutama.
image
Täitepinnase vedu: liiv, killustik, muld.
image
Joodame atsetüleeni/hapnikuga vasktorustiku. Tegeleme torustiku paigaldusega ja seadmetega ühendamistega.
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.