Rohkema info nägemiseks:

SILFISK OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmesuguseid ehitusteenuseid üle Eesti, enamasti ehitame puitkarkassmaju. Samuti paigaldame elementmaju ja tegutseme siseviimistluse alal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Meie ettevõtte meeskond on kogenud ja mitmekülgne, koosnedes professionaalsetest eksperdidest erinevates ehitusvaldkondades. Me oleme pühendunud klientidele parima teenuse pakkumisele ning omame sügavat kirge ehitusalase tipptaseme saavutamiseks igas projektis.

SILFISK OÜ on ehitusettevõte, mis on pühendunud pakkuma mitmekülgseid ehitusteenuseid kõigile, kes otsivad tipptasemel lahendusi oma ehitusprojektidele. Meie lai teenuste valik hõlmab puidutöid, element- ja puitkarkassmajade ehitust, terasside loomist, kipsi- ja plaatimistöid, siseviimistlustöid, välisvoodrite paigaldust ning maalritöid. Oleme valmis võtma vastu iga väljakutse, olgu see siis suur või väike.

Oleme eksperdid puidutöödes, mis hõlmavad nii puitkarkassmajade ehitust kui ka muud puitkonstruktsioonide loomist.

Loome ilusaid ja vastupidavaid terrasse, mis muudavad teie väliruumi hubaseks ja funktsionaalseks.

Toome teie sisekujundusvisioonid ellu, olgu tegemist värvivalikute, viimistlustehnikate või muude detailidega.

Meie professionaalne meeskond paigaldab kvaliteetseid plaate nii sise- kui ka välistingimustesse.

Loome oma maalritöödega visuaalselt kauni lõpptulemuse, mis rõõmustab teie silma.

SILFISK OÜ meeskond on kogenud ja pühendunud spetsialistid, kes suhtuvad igasse projekti suure hoole ja täpsusega. Meie eesmärk on ületada teie ootused ja tagada, et teie ehitusprojekt saaks edukalt tehtud.

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes pakub kvaliteetseid ehitusteenuseid erinevates valdkondades, siis võtke meiega ühendust. Oleme alati valmis kuulama teie vajadusi ja leidma parimad lahendused teie ehitusprojektidele. Teie visioon on meie jaoks oluline, ja me teeme selle teoks.

Võta meiega ühendust juba täna!

Kontakt:
silfisk1@gmail.com
+3725144260

SILFISK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Andres K.

Väga kvaliteetne ja ilus tulemus siseviimistlusel. Soovitan kindlasti!

- Kaire E.

Usaldusväärne ja professionaalne meeskond. Soovitan teistelegi.

- Ainar P.

Nende meeskond tegi välisvoodri paigaldamisel head tööd. Kiidan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SILFISK OÜ tegevusaruanne 2022

Silfisk OÜ, üks Eesti juhtivaid ettevõtteid, on avaldanud oma 2022. aasta majandustulemused. Ettevõtte müügitulu ulatus märkimisväärse summani - 180 344 eurot, mis on märk sellest, et ettevõte on oma tegevusvaldkonnas edukas ja jätkusuutlik. Lisaks sellele oli ettevõtte kasum 16 982 eurot, mis näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust efektiivselt juhtida ja kasumlikkust säilitada. Silfisk OÜ on tuntud oma kõrge kvaliteediga teenuste poolest, mida pakub oma kahe täistööajaga töötajaga. See näitab, et ettevõte väärtustab oma töötajate panust ja on pühendunud nende arendamisele ja

Dropdown

kõik artiklid

Plaatimise eelised ja funktsionaalsus

Plaatimine on oluline sise- ja väliskujunduse element, mis mitte ainult ei lisab ruumidele visuaalset atraktiivsust, vaid pakub ka vastupidavust ja funktsionaal
ssb.ee
Plaatimine on oluline sise- ja väliskujunduse element, mis mitte ainult ei lisab ruumidele visuaalset atraktiivsust, vaid pakub ka vastupidavust ja funktsionaalsust. Plaadid võimaldavad luua mitmekesiseid mustreid, värve ja tekstuure ning sobivad erinevatesse ruumidesse alates vannitubadest ja köökidest kuni avalike ruumideni. Selles artiklis uurime lähemalt plaatimise tähtsust, erinevaid paigaldusvõimalusi ja trende selles valdkonnas. Plaatimine on populaarne valik paljudes kohtades tänu oma mitmetele eelistele. Plaadid on vastupidavad kulumisele, niiskusele ja plekkidele, muutes need

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.