Rohkema info nägemiseks:

STAL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud põhjalikele autohooldus- ja remonditöödele, sealhulgas rehviteenindusele ja kliimasüsteemi lahendustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus iga pööre, iga teekond ja iga sõit on täidetud suurepärasusega. STAL OÜ juures ei ole me lihtsalt autode pärast; me oleme siin kogemuste ja mälestuste pärast, mida teete teel. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Me spetsialiseerume põhjalikule autohooldusele ja remonditöödele, sealhulgas rehvitöödele ja kliimasüsteemi lahendustele.' See pole lihtsalt lause; see on meie lubadus teile.

Alates hetkest, mil astute meie maailma, märkate, et oleme erinevad. Me ei paranda lihtsalt autosid; me taastame neid nende optimaalse jõudluse juurde. Meie kogenud professionaalide meeskond on pühendunud sellele, et teie sõiduk saaks parimat võimalikku hoolt, olgu selleks siis rutiinne hooldus või keerulised parandustööd. Me mõistame, et teie auto on rohkem kui lihtsalt transportimisvahend - see on osa teie igapäevaelust, kaaslane teie maanteereisidel ja usaldusväärne liitlane teie igapäevases saginas.

Meie teenused on loodud katmaks iga aspekti teie auto heaolust. Vajate rehvivahetust või rattapaigutust? Meie rehvitöö ekspertiis tagab, et teie sõiduk püsib kindlalt ja turvaliselt igal maastikul. Kas teil on probleeme auto kliimasüsteemiga? Meil on teid kaetud meie sõiduki kliimasüsteemide hoolduse ja parandusega, hoides teid jahedana suvekuumuses ja soojana talvekülmas. Ja kui on vaja diagnostikat ja parandusi, on meie sillastend meie tegevuste selgroog, pakkudes täpseid hinnanguid ja lahendusi teie auto vajadustele.

STAL OÜ juures oleme juhitud meie loosungist, 'Iga pöördega suurepärasus!' See pole lihtsalt kõlav fraas; see on eetos, mis toidab meie pühendumust kvaliteedile, usaldusväärsusele ja kliendirahulolule. Oleme siin, et tagada, et iga teie teekond oleks toetatud meie ekspertide hoole ja tähelepanuga.

Liituge meiega teel suurepärasuse poole. Usaldage oma auto ekspertide hoolde STAL OÜ juures, kus iga teenus on verstapost meie ühises automaatika täiuslikkuse teekonnas. Sõitke täna sisse ja kogege erinevust, mida pühendumus ja ekspertiis võivad teie sõidukogemuses muuta.

STAL OÜ kontaktid

STAL OÜ tegevusaruanne 2022

2022 majandusaastal oli ettevõttes tähtajatu töölepinguga 7 töötajat, kelle tegevuseks oli ettevõtte põhitegevusalal tegutsemine, st erinevate autoremonditööde teostamine ning vajalike tugiteenuste teostamine (varuosade hankimine, tööde vastuvõtmine ja klientidele väljastamine, laomajandus jne). 2022 aasta jooksul toimusid lisaks ettevõtte põhitegevusele ka töökoja hoone laiendus-ja renoveerimistööde läbiviimine. Ehitustööde läbiviimisel perioodil oli ettevõttes töövõtulepinguga tööl 2 inimest. Palgalist juhatust ettevõttes ei olnud. 2022 aastaks planeeritud investeeringud täideti: 1.

Dropdown

kõik artiklid

5 märki, et sinu auto vajab professionaalset hooldust

Paljude jaoks on meie autod igapäevaelu lahutamatu osa. Nad viivad meid tööle, aitavad meil asju ajada ja pakuvad reisimisvabadust. Kuid nagu iga masin, vajavad
ssb.ee
Paljude jaoks on meie autod igapäevaelu lahutamatu osa. Nad viivad meid tööle, aitavad meil asju ajada ja pakuvad reisimisvabadust. Kuid nagu iga masin, vajavad nad korrapärast hooldust, et korralikult toimida. Kui ignoreerida märke, et sinu auto vajab professionaalset tähelepanu, võib see viia suuremate ja kallimate probleemideni hiljem. Siin on viis märki, mis näitavad, et on aeg viia sõiduk professionaali juurde. Regulaarse autohoolduse tähtsuse mõistmine Regulaarne hooldus kvalifitseeritud professionaalide poolt võib oluliselt pikendada sinu sõiduki eluiga. See tagab, et kõik komponendid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.