Rohkema info nägemiseks:

COURSY TECHNOLOGY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1198; jälgijaid - 2. Arvustusi - 6; Artikleid 1+ "Kirjuta COURSY TECHNOLOGY OÜ kohta arvamuslugu!"

COURSY TECHNOLOGY OÜ hetkeolukord

Juba 1198 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2023

Coursy Technology OÜ asutati 2019. aastal. Pakume keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud terviklikku õpihalduse ja töötajate arendamise süsteemi Coursy.io kaubamärgi alt (www.coursy.io). Eelmisel aastal kasvatasime kasutajate arvu 15% võrra Eestis, Balti regioonis ja Soomes.

Aasta jooksul võetud strateegiline suund õppimise ja tulemuslikkuse sidumiseks on loonud head eeldused edasiseks kasvuks.

2023. aasta finantstulemused peegeldavad meie stabiilset arengut ja klientide usaldust - müügitulu kasvas 36% võrra 471 tuhande euroni.

Suurema osa meie müügikäibest moodustasid regulaarsed litsentsitasud, mis moodustasid 416 tuhat eurot (kasv aastaga 43%). Ühekordsed projektitööd (integratsioon, arendus, jms) andsid 53,4 tuhande euro suuruse panuse.

Hoolimata väikesest, 42 tuhande euro suurusest kahjumist, säilitasime tugeva EBITDA 160 tuhat eurot. See kahjum kujutab endast investeeringut tulevasesse kasvu. Kokku investeerisime 199 tuhat eurot immateriaalsetesse varadesse, mis näitab meie pühendumust innovatsioonile ja pidevale arengule.

Eesti ja Põhjamaade riskikapitali ning Eesti, Soome ja Suurbritannia eraisikute investeeringute toel kavandame jätkuvat kasvu. Aasta 2024 ülejäänud osas on meie eesmärk parandada toodet ja teenust, sidudes õppimise tulemuslikkusega, ning laiendades meie haaret globaalsetel turgudel.

COURSY TECHNOLOGY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.