Rohkema info nägemiseks:

KEEVITUSMEES OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte on spetsialiseerunud erinevatele keevitustöödele, sealhulgas metallkonstruktsioonide, torude ja muude metalltoodete keevitamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Olenemata väljakutsetest, olgu need keerukad masinatööstuse projektid, MIG- või TIG-keevitus, alumiinium või roostevaba teras, on meie meeskond alati pühendunud töö kvaliteedile.

Meie teenuste spekter

Meie teenuste hulka kuulub mitmekülgne valik keevitustöid:

  1. MIG-keevitus: Tegemist on meetodiga, mis sobib suurepäraselt erinevate metallide ühendamiseks. Meie MIG-keevitajad on eksperdid selles valdkonnas ja tagavad tugeva ja vastupidava ühenduse.

  2. TIG-keevitus: TIG-keevitust peetakse üheks kõige täpsemaks meetodiks ning meie meeskond valdab seda kunsti suurepäraselt. See sobib eriti hästi õhukeste või keerukate detailide keevitamiseks.

  3. Alumiiniumkeevitus: Alumiiniumi keevitamine nõuab erilisi oskusi ning meie keevitajad on valmis võtma vastu ka kõige keerukamaid alumiiniumiga seotud väljakutseid.

  4. Roostevaba terasekeevitus: Roostevaba teras on kasutusel paljudes tööstusharudes, ning meie meeskond oskab tagada vastupidava ja korrosioonikindla keevisühenduse.

  5. Käsitöökeevitus: Mõned projektid nõuavad eriti suurt tähelepanu detailidele ja käsitsi tehtud keevitus tagab optimaalse tulemuse.

  6. Keevitustööd ehitusplatsil: Oleme valmis liikuma sinna, kus vajatakse meie oskusi, olgu selleks siis ehitusplats või muu spetsiifiline töökeskkond.

Täpsus ja kvaliteet - Meie lubadus teile

Meie ettevõtte moto on täpsus ja kvaliteet ning me ei tee kompromisse nende põhimõtete osas. Iga keevitustöö, mida me teostame, on kõrgeima kvaliteediga ning me tagame, et see vastab teie nõudmistele ja ootustele. Kui olete otsimas usaldusväärset partnerit keerukate keevitustööde jaoks, siis oleme valmis teid teenindama.

Kokkuvõttes oleme pühendunud meeskond, kes on valmis võtma vastu kõikvõimalikke keevitustöid, tagades alati tipptasemel kvaliteedi ja täpsuse. Teie projektide edu on meie prioriteet, ning oleme valmis teid toetama.

Võtke meiega ühendust juba täna:

+372 5668 3537

KEEVITUSMEES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Keevitusmees OÜ on väga professionaalne ettevõte, millega on alati rõõm koostööd teha. Nad on teinud kõik meie keevitustööd laevaehituses väga hästi ja läbirääkimised läksid väga lihtsalt.

- Kert M.

Tänud Keevitusmees OÜ-le suurepärase töö eest tig- ja roostevabade keevitustööde osas. Tulemused ületasid kõik ootused.

- Kalle V.

Keevitusmees OÜ on meie jaoks väga usaldusväärne partner. Nad on alati teinud head tööd ja suutnud meile igal ajal abiks olla.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Keevitamise tulevik: Millised on uued tehnoloogiad ja innovatsioonid?

Keevitamine on olnud aastakümneid üks kõige olulisemaid tootmisprotsesse, mis on muutunud keerukamaks ja täpsemaks tehnoloogia arenedes. Viimastel aastatel on keevitustööstuses tehtud suuri edusamme uute tehnoloogiate ja innovatsioonide arendamisel. Need uuendused on tulevikus võtmerollis keevitamisprotsessi efektiivsuse, ohutuse ja täpsuse suurendamisel. Üks oluline tehnoloogiline areng keevituses on laserkeevitamine. Laserkeevitus on kiirem ja täpsem kui traditsiooniline keevitamine ning sobib suurepäraselt materjalidele, mis vajavad kõrget täpsust. Samuti on laserkeevitus

Dropdown

kõik artiklid

Millised on keevitamise väljakutsed ja võimalused mere- ja laevandusvaldkonnas?

Mere- ja laevandusvaldkonnad on keevituse seisukohast eriti väljakutsuvad, kuna nendes valdkondades kasutatakse sageli rasket, merevees korrodeeruvat metalli ja
ssb.ee
Mere- ja laevandusvaldkonnad on keevituse seisukohast eriti väljakutsuvad, kuna nendes valdkondades kasutatakse sageli rasket, merevees korrodeeruvat metalli ja rakendatakse erinevaid tingimusi, näiteks merepõhjas olevad torujuhtmed või suure tuule ja lainetusega merereisid. See tähendab, et keevitamise kvaliteet peab olema eriti kõrge ning keevitusprotsessi tuleb hoolikalt jälgida ja kontrollida. Üks suurimaid väljakutseid, mida mere- ja laevandusvaldkonnas keevitamise korral tuleb silmitsi seista, on korrosioon. Merevees kasutatavate metallide korrosioonikindluse tagamiseks tuleb kasutada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.