Rohkema info nägemiseks:

R-S OSA SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 750; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta R-S OSA SERVICE kohta arvamuslugu!"

R-S OSA SERVICE OÜ hetkeolukord

Juba 750 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta osutus Ragn-Sells-i OSA projektile väga edukaks. Kõik prioriteetsemad ettevõtte poolt planeeritud tegevustest said läbi viidud ning nendest lähtuvad tulemused ja otsused võimaldasid järgnevateks majandusaastateks strateegiliste plaanide paika panemist.

Ladestatud tuha laiemad uuringud Ida-Virumaal

Toimusid Ahtme tuhamäe puurimine, et selgitada välja sealse ladestatud tuha täpsem koostis ja erinevate materjalide osakaal. Ühtlasi kasvas sel aastal seoses puurimistega välja idee kaardistada kõik Ida-Virumaal olevad tuhamäed, et neid oleks toorainena lähitulevikus hõlpsam kasutusele võtta.

Sihtrühmade kaasamine

Ettevõte on äärmiselt tõsiselt suhtunud erinevate sihtrühmade kaasamisse ja informeerimisse. Nõnda toimus ka 2022. aastal mitmeid sündmusi, kohtumaks Ida-Virumaa kohalike elanike ja organisatsioonide, kohalike omavalitsuse kui ka riiklike institutsioonide esindajatega. Kohtumiste eesmärgiks oli projekti täiendav tutvustamine, värskete tegevuste ülevaadete andmine kui ka tagasiside kogumine.

Projekti rahvusvaheline tutvustamine

Suurt rõhku pani ettevõte möödunud majandusaastal ka projekti tutvustamisele teistes riikides, enim tähelepanu pöörati Euroopa Liidu institutsioonide, sh Euroopa Komisjoni ja

Euroopa Parlamendi liikmete informeerimisele. Antud tegevust jätkab ettevõte ka järgnevatel aastatel, seda nii otse kui ka läbi erinevate esindusorganisatsioonide.

Asepresident Timmermansi visiit Narva

Üheks 2022. aasta tipphetkeks Euroopa Komisjoni teavitamisel oli Euroopa Komisjoni asepresident Frans Timmermansi külaskäik Narva, mille käigus korraldati projekti tutvustav kohtumine Narva tuhamäe jalamil. Frans Timmermans ütles ERR-ile antud intervjuus, et tuhaprojekti näol on tegemist vajaliku eeskujuga kogu tööstussektorile ning lubas Brüsselis tõstatada CO2 küsimuse ja tulla tagasi juba võimalike lahendusettepanekutega.

Magneesiumi tootmise katsed

Kaltsiumkarbonaadi tootmise järel on järgmine strateegiline samm alustada kõrvalainest magneesiumi tootmist. Sellealased laborikatsed on planeeritud aastasse 2023 ning annavad esialgse teadmise vajaliku tehnoloogia ja tasuvuse suhtes.

Demotehase projekteerimine

Soomes algas demotehase projekteerimine insenertehnilisi lahendusi pakkuva AFRY Finland

OY poolt.

2023.aastal valmiva tehnilise projekti ettevalmistamisel peetakse silmas kõige keskkonnasõbralikumate lahenduste rakendamist.

Ühtlasi anti Narva linnavalitsusele ehitusloa taotlus demotehase püstitamiseks antud

R-S OSA SERVICE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.