Rohkema info nägemiseks:

GLASSWORKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 912; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GLASSWORKS OÜ kohta arvamuslugu!"

GLASSWORKS OÜ hetkeolukord

Juba 912 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte tegevusvaldkonnaks on erinevate klaaslahenduste projekteerimine, valmistamine, müük ja paigaldus.

Peamised tootegrupid on: (cid:127) Sisustusklaasid-klaasseinad, klaasuksed; (cid:127) Vannitubade ja saunaruumide klaaslahendused; (cid:127) Piirdeklaasid ja trepipiirded (cid:127) Peeglid ja peegelklaasid

Tooted projekteeritakse eritellimuste alusel lähtudes kliendi vajadustest ja tooted müüakse koos professionaalse paigaldusteenusega.

Ettevõtte tegevuse eesmärk on pakkuda klientidele omanäolisi ja kvaliteetseid sisustusklaaside terviklahendusi alates ideest ja lõpetades teostusega.

2022. aastal hoogustus ettevõtte äritegevus.

(cid:127) Laienes tegevus üle Eesti; (cid:127) Hoogustati turundustegevust; (cid:127) Loodi uusi kontakte materjalide tarnijatega, nii Eestis kui väljaspool Eestit; (cid:127) Tootearenduses võeti kasutusele mitmeid uuendusi; 2022.aasta Glassworks OÜ majandustulemused : (cid:127) müügitulu 224 891 eurot; (cid:127) kasum 5 611 eurot.

2022. aastal seoses tegevuse laiendamisega palgati tööjõudu töölepinguga ja ka võlaõiguslepinguga.

Kui 2021. aastal mõjutas ettevõtte tegevust mõneti koroonakriis, siis 2022 aastal selle mõju vähenes oluliselt. Ettevõtte tegevust mõjutas enim energiahindade tõusuga seonduv sisendite – ja materjalide hindade ja püsikulude kasv.

Ettevõtte 2022. a raamatupidamisaruanne on koostatud lähtudes väikeettevõttele kehtestatud nõuetest.

Ettevõttel puuduvad pikaajalised kohustised ja lühiajalised katkestamatud kohustised.

Ettevõte ei ole andnud garantiisid. Ettevõttel puuduvad laenukohustused ja laenunõuded sh ka seotud isikutega 2023.aastal ettevõte jätkab tegevust samas valdkonnas.

Laiendatakse ettevõtte tegevuspiirkonda täiendavalt üle Eesti, kuna kliendibaas on erinevates maakondades üha kasvav.

Eeldused tegevusmahu suurendamiseks on olemas, kuna ettevõte omab juba tuntust kvaliteetse töö tegijana ja on loodud koostöö mitmete sisekujunduse ja ehitusettevõtetega.

2023 aastal on ettevõttel plaanis investeerida täiendavalt tootearendusse, tootevaliku suurendamisse ning täiendavate müügikanalite arendamisse.

Vajadus on samuti täiendava tööjõu palkamiseks seoses tegevuse laiendamise ja tootevaliku suurenemisega.

Ettevõtte tegevust 2023. aastal võib negatiivselt mõjutada võimalik ehitusturu langus ja eraklientide maksujõu vähenemine.

GLASSWORKS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.