Rohkema info nägemiseks:

ÖÖD HOTEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1835; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ÖÖD HOTEL OÜ kohta arvamuslugu!"

ÖÖD HOTEL OÜ hetkeolukord

Juba 1835 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõtte tutvustus

O#O#D Hotel OU# (edaspidi ettevõte) on 21.05.2019 asutatud ettevõte, mis tegeleb keskkonnasõbraliku majutusteenuse pakkumisega O#O#D OU# valmistatud peegelmajades ning majutuse broneeringute vahendusteenuse pakkumisega. O#O#D seotud ettevõtted koos osaluse määradega on esitletud allpool joonisel.

Osa ettevõtte majutuskohtadest on eraldi juriidiliste kehade all tulenevalt majade asukohast või finantseerimisstruktuurist.

Lühiülevaade tegevuskeskkonnast ja ettevõtte tegevused aruandeaastal

Sisemajanduse koguprodukt langes Eestis reaalväärtuses 3%, Euroopa Liidus tõusis +0,5%. Tarbijahindade harmoniseeritud indeks kasvas aruandeperioodil Eestis +12,5%, Euroopa Liidus +7,6%. Intressimäärad tõusid 6 kuu EURIBOR-i näitel aasta lõpuks 3,9% tasemele (2022 keskmine: 2,7%). Eesti majutuskohtade tubade täitumus tõusis 45% tasemele (2022: 43%).

Eesti ja Euroopa keeruline majanduslik seis 2023. aastal jättis mõningase jälje ka ÖÖD Hotel OÜ majandustulemustele. Näiteks on osa ÖÖD Hotel OÜ laenukohustustest seotud euriboriga, mistõttu kasvasid möödunud majandusaastal oluliselt ka intressikulud.

Lokatsioonipõhiste majutusteenusega seotud riskide maandamiseks on ÖÖD laiendanud (ja laiendab ka tulevikus) oma äri erinevatesse riikidesse. Selline teadlik ja kaalutletud samm astuti 2023. aastal eelkõige

Euroopa suunal, mil avati koostöös partneritega ÖÖD majad majutusteks Inglismaal, Soomes ja Norras.

Järgmiseks aastaks on planeeritud täiendavate lokatsioonide ja turgude avamised nii Euroopas kui

Ameerika Ühendriikides.

Peamised finantssuhtarvud 2023 2022

Käibe kasv 30% 0%

Ärikasumi määr 32% 10%

Puhaskasumi kasv -72% -126%

ÖÖD HOTEL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.