Rohkema info nägemiseks:

NOT PERFECT TALLINN OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 778; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NOT PERFECT TALLINN kohta arvamuslugu!"

NOT PERFECT TALLINN OÜ hetkeolukord

Juba 778 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal kaasasime tiimi rahvusvahelise kogemusega seenior tasemel loovjuhi ja sellest lähtuvalt alustasime muudatustega meeskonnas ja protsessides. Selle eesmärgiks oli tugev ja ühtne tiim ning klienditeeninduse ja loovlahenduste viimine veel paremale tasemele. Samuti tugevdasime projektijuhtimise poolt, kaasasates täiendavaid resursse.

Jätkus aktiivne koostöö grupi Leedu ja Läti agentuuridega teenuste ja protsesside ühtlustamiseks ning ühised Baltikumi ülesed kliendihanked ja klientide teenindamised. Toimiv Baltikumi ülene koostöö meie grupi agentuuride vahel on jätkuvalt meie üks tugev eristuja ja tugevus turul.

Parandasime töötingimusi ja investeerisime uude kontorisse, kuhu kolisime 2022. aasta lõpus. Jätkuvalt panustasime loovtöödesse, et nende tase oleks kõrge ja need paistaksid turul silma ning pakuksid kõneainet. Kokkuvõtlikult võib öelda, et päris mitmed meie 2022. aastal loodud kampaaniad said suurt tähelepanu ja märkimist nii üleriigilises meedias kui ka sotsiaalmeedias.

2023. aastal jätkame tiimi ja teenuste arendamist. Fookuses on sisemised koolitused ja kogemuste jagamine nii agentuuri siseselt kui ka grupi üleselt Leedu ja Läti agentuuridega.

2023 väljakutseks saab üldisest majanduslikust olukorrast tingitud surve kulude kasvule ja müügitulemustele. Kindlasti eeldab see hindade ülevaatamist ja teatavat hinnatõusu tunnihindades ning aktiivset uute klientide hankimist.

Jätkame osalemist kohalikel ja rahvusvahelistel loovusfestivalidel, et saavutada loovtöödega senisest veelgi suuremat silmapaistvust ja tähelepanu.

NOT PERFECT TALLINN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.