Rohkema info nägemiseks:

KRONOS & PARTNERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 161; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 8+ "Kirjuta KRONOS & PARTNERS kohta arvamuslugu!"

Juhtimine on imelihtne 10/24 – Kui juht hävitab usaldust, siis vaheta ta välja!

Juhtimine on imelihtne 10/24 Kui juht hävitab usaldust, siis vaheta ta välja! Meie kõigi ideaaliks on suurepäraselt toimiv organisatsioon. Motiveeritud töötajad, suurepärane pühendumus ja fantastiline tootlikkus on iga organisatsiooni juhi unistus. Miks see nii ei ole? Miks muidu eeskujulikult toiminud meeskond korraga lagunevad?. Mis on põhjuseks? Usaldus on iga organisatsiooni alustala ja võti eduka töökeskkonna […] The post Juhtimine on imelihtne 10/24 – Kui juht hävitab usaldust, siis vaheta ta välja! appeared first on Juhtimine on imelihtne.

Loe algallikast kristjankaskman.ee

Dropdown

kõik artiklid

Koondamist alusta tippjuhist

Juhtimine on imelihtne 9/24 Koondamist alusta tippjuhist Kui organisatsioonis hakkavad probleemid ning eelarvega läheb kitsaks, siis esimesena alustatakse perso
kristjankaskman.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.