Rohkema info nägemiseks:

RÜÜP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 328; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta RÜÜP OÜ kohta arvamuslugu!"

RÜÜP OÜ hetkeolukord

Juba 328 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Rüüp põhitegevuseks 2023 aastal oli jookide tootmine. Valmistatakse erinevaid mittealkohoolseid ja alkohoolseid jooke.

2021 aastal saadi Maksu- ja Tolliametilt aktsiisilao luba. Alustati kääritatud jookide tootmisega. 2023 aastal kanti alkoholiregistrisse kuus uut puuviljaveini.Mittealkohoolsetest jookidest on endiselt tootevalikus fermenteeritud limonaadid, erinevate lisanditega kasemahlad ja meega kääritatud kali.

2023 aastal laiendati viinapuuistandikku kolmandiku võrra. 2024 aastal on plaanis rajada ka vaarika ja sõstraistandik omakasvatatud tooraine saamiseks.

2023 aastal soetada juurde joogivalmistamise seadmeid: pudelikaelakülmuti, korkija keeratavatele korkidele, etikettija ja taara loputusseade.

2024 aastal uusi investeeringuid ei plaanita, vaid tehakse ettevalmistusi tootmisruumide laiendamiseks 2025 aasta.

Juhatus koosneb ühest liikmest ning 2023. aastal juhatuse liikmele tasusid ei makstud.

RÜÜP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.