Rohkema info nägemiseks:

KAARLEEK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume erinevate kujundustega valmis istutusalade haljastusplaane ja ideid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast KAARLEEK OÜ-sse, kus ei oluline vaid metalltoodete vastupidavus ja kvaliteet. Samasuguse kvaliteediga ja südamest loome 'Astu Aeda' brändiga valmis aiakujunduse tooteid, mis aitavad kliendil kujundada oma aiast kiirelt ja soodsalt kauni aiaruumi. Iga istutatud taim on samm teie unistuste aia suunas.

Meie missiooniks on: pakkuda teile kasutusvalmis lahendusi aia kujundamiseks, mis muudavad teie kodu välisruumi ilu ja rahu varjupaigaks, tõstes samas ka teie kinnisvara väärtust.

Meie koduleht 'Astu Aeda' on inspiratsiooni ja lahenduste aardeait aia kujundamiseks. Mõistame, et iga aiaomaniku teekond on ainulaadne, mistõttu pakume erinevate kogemuste ja vajadustega aiaomanikele mitmesuguseid tootekomplekte. Alates kujundusideedest kogenud rohenäppudele, kes ihkavad uut visiooni. Istutusskeemid neile, kes otsivad rajamise juhiseid oma kujunduste elluviimiseks, kuni põhjalike, kõik komplektis haljastusplaanidega algajatele, kes on innukad õppima - meil on midagi kõigile, kes soovivad ise käed külge panna ja aeda rajada.

Olenevalt tootekategooriast, sisaldab tootekomplekt realistlikku pilti tulevasest istutusalast, taimede nimekirja, üksikasjalikke istutusskeeme, samm-sammulisi juhiseid rajamiseks ja taimede hooldamiseks. Nende plaanide rakendamine säästab mitte ainult raha, vaid toob kaasa ka isetegemise rõõmu ja enesekindluse, kui näete oma kätetööd ühel hetkel kaunilt õitsemas.

Meie pühendumus teie aiale ja teie aja väärtustamisel seisneb hoolikalt kombineeritud kategooriates:

  • Kujundusideed (IDEE) - Täiuslik kogenud aednikule, kes vajab ainult inspiratsioonisädet ja põhjalikku taimede nimekirja.
  • Istutusskeemid (SKEEM) - Ideaalne mõningase kogemusega aednikule, kes vajab üksikasjalikke skeeme, samm-sammulisi rajamise- ja istutusjuhiseid.
  • Haljastusplaanid (PLAAN) - Täielik komplekt istutusjuhendite, skeemide ja üksikasjalike taimede hooldusjuhistega, mis on mõeldud alustavale aednikule.

Meie tootekomplektid on rohkem kui lihtsalt failid; need on teie tulevase kauni aiaruumi loomise sammud. Olgu teie eesmärgiks luua rahulik tagaaed, elevust tekitav istutusala värvide pillerkaarega või majesteetlik puhkenurk, on Kaarleek OÜ teie partner aianduse tipptasemel.

Liituge Astu Aeda uudiskirjaga juba täna ja saage 25% allahindlust oma esimeselt ostult. Kasvatame ilu, üks samm ja aed korraga.

Leidke aiakujundamise võlu koos Astu Aeda toodetega ja rajage oma unistuste aed juba täna!

Kontakt

KAARLEEK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria M.

Suurepärased tootekomplektid, mis muutsid minu aia loomise lihtsaks ja nauditavaks!

- Mark L.

Kaunid ja praktilised kujunduslahendused, mis tõid mu aeda uut elu!

- Emili A.

Istutusskeemid olid selged ja arusaadavad, tulemus ületas ootused!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millest alustada aia rajamisel? – Astu Aeda

Soovid unistuste aeda, aga palun!  Mis selles aia rajamises siis niiväga keerulist ikka on? Labidas maasse ja põõsas sisse, kõlab lihtsalt. Kõige keerulisem ongi eelnev. Kõik see, mis tuleb ära teha veel enne labida maasse surumist. Rajamine ise on tõesti kõige lihtsam ja meeldivam osa, seda on ka elu näidanud. 

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas alustada oma aia ümberkujundamist?

Kujutage ette, et astute oma tagahoovi ja teid tervitab elav lillede vaip, hoolikalt hooldatud muru ja hubane nurgake lõõgastumiseks. See on aia ümberkujundamis
ssb.ee
Kujutage ette, et astute oma tagahoovi ja teid tervitab elav lillede vaip, hoolikalt hooldatud muru ja hubane nurgake lõõgastumiseks. See on aia ümberkujundamise jõud – hästi teostatud muutus võib mitte ainult suurendada teie kodu ilu, vaid ka tõsta selle väärtust ja pakkuda rahulikku pelgupaika igapäevaelu saginast. Aia ümberkujundamine võib ulatuda lihtsatest kosmeetilistest uuendustest kuni täielike ümberehitusteni. Olgu teie sooviks värskendada lillepeenraid, paigaldada uusi kõvakattega teid või alasid või luua jätkusuutlik köögiviljaaed, on teie projekti ulatuse mõistmine edu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
Loe edasi blogis 'Haljastusplaani valmimise tööprotsess' https://astuaeda.ee/haljastusplaani-valmimise-tooprotsess/
image
Loe edasi blogist 'Millest alustada aia rajamisel?' https://astuaeda.ee/millest-alustada-aia-rajamisel/
image
Loe edasi blogist 'Muudame istutusala suurust sinu vajaduste järgi' https://astuaeda.ee/muudame-istutusala-suurust-sinu-vajaduste-jargi/
image
Realistlike taimekujunditega kujunduspilt tulevasest istutusalast
image
Haljastusplaan pealtvaates
image
Istutusala kujundus nr 17 - KUJUNDUSIDEE tootekomplekt, sisaldab 5 faili: realistlikud kujunduspildid, taime numbritega kujunduspildid, taimenimekiri.
image
Istutusala kujundus nr 2 - KUJUNDUSIDEE tootekomplekt, sisaldab 3 faili: realistlik kujunduspilt, taime numbritega kujunduspilt, taimenimekiri.
image
Tootenäidise KUJUNDUSIDEE tootekomplekt, sisaldab 3 faili: realistlik kujunduspilt, taime numbritega kujunduspilt, taimenimekiri.
image
Istutusala kujundus nr 16 - KUJUNDUSIDEE tootekomplekt, sisaldab 7 faili: realistlikud kujunduspildid, taime numbritega kujunduspilt, taimenimekiri.
image
Istutusala kujundus nr 27 - KUJUNDUSIDEE tootekomplekt, sisaldab 3 faili: realistlikku kujunduspilti, taime numbritega kujunduspilti, taimenimekirja.

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.