Rohkema info nägemiseks:

NUIA PMT AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kõrgkvaliteetsete hüdrosilindrite valmistamisele, pakkudes klientidele usaldusväärseid ja tõhusaid lahendusi. Hüdrosilindreid valmistatakse klientide poolt esitatud lähteandmete ja jooniste ning ettevõttes väljatöötatud konstruktsioonilahenduste alusel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates oma asutamisest 1991. aastal oleme pühendunud kvaliteetsete hüdrosilindrite valmistamisele. Oleme teinud seda klientide rahulolu nimel, olles kohandatud vastavalt nende individuaalsetele nõudmistele ja spetsifikatsioonidele.

Meie peamine fookus on hüdrosilindrite valmistamine, võttes aluseks kliendi esitatud lähteandmed ja joonised. Kui klient saadab meile oma nõuded, koostame selle põhjal spetsifikatsiooni ja tööjoonised. Need on olulised dokumendid, mis toimivad alusena meie valmistatavate hüdrosilindrite kujundamisel ja loomisel.

Innovatsioon läbi ettevõtte poolt väljatöötatud konstruktsioonilahenduste

Lisaks kliendi esitatud juhistele oleme pühendunud ka oma konstruktsioonilahenduste arendamisele. Meie kogenud insenerimeeskond tegeleb pidevalt uute ideede ja tehnoloogiatega, et tagada meie hüdrosilindrite tipptasemel jõudlus ja vastupidavus. See võimaldab meil olla sammuke ees teistest turul, pakkudes innovatiivseid lahendusi erinevatele hüdraulikavajadustele.

Tellimuse saabudes kiire ja täpne protsess

Kui klient esitab tellimuse, võtame selle kiiresti töösse. Meie meeskond koostab tööjoonised ja spetsifikatsiooni vastavalt kliendi vajadustele ning seejärel esitame hinnapakkumise. See protsess tagab, et klient saab täpselt selle, mida ta vajab, ning et meie tooted vastavad kõrgeimatele standarditele.

Klientide rahulolu meie peamine eesmärk

Meie tegevuse keskmes on alati olnud klientide rahulolu. Oleme uhked oma võimekuse üle rahuldada isegi kõige spetsiifilisemaid ja nõudlikumaid klientide vajadusi. Meie pühendumine tipptasemele on viinud meid sinnamaale, kus me täna oleme - usaldusväärne partner hüdraulikasektoris.

Tulevikku suunatud nägemus

Aastate jooksul oleme tõestanud end kui usaldusväärset ja kvaliteetset hüdrosilindrite tootjat. Vaatamata minevikule suuname oma pilgu tulevikku, olles valmis vastu võtma uusi väljakutseid ja arendama edasi oma tehnoloogiat. Oleme kindlalt veendunud, et meie kire ja professionaalsusega suudame jätkata klientide vajaduste täitmist ning pakkuda tipptasemel hüdrosilindreid ka tulevikus.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

NUIA PMT AS kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Hüdrauliliste silindrite tehnoloogia areng

Hüdraulilised silindrid on mehaanilised aktuaatorid, mis pakuvad ühesuunalist jõudu läbi ühesuunalise käigu. Need on olulised komponendid mitmesugustes metsanduse, põllumajanduse ja ehituse masinates. Need seadmed kasutavad töö tegemiseks pressitud hüdraulilise vedeliku jõudu, muutes need rasketeks rakendusteks hädavajalikuks. Vedeliku jõu kasutamise kontseptsioon ulatub tagasi iidsete tsivilisatsioonideni, kuid kaasaegsete hüdrauliliste silindrite areng algas 18. sajandil. Sellest ajast alates on tehnoloogia oluliselt arenenud, paralleelselt tööstuslike edusammude ja tõhususe ning

Dropdown

kõik artiklid

Cnc treimine: täpsus igas detailis

NUIA PMT AS on juhtiv ettevõte, mis spetsialiseerub CNC treimisteenuste osutamisel kõrgeimatele kvaliteedistandarditele vastavalt. Meie kaasaegsed CNC treipingi
ssb.ee
NUIA PMT AS on juhtiv ettevõte, mis spetsialiseerub CNC treimisteenuste osutamisel kõrgeimatele kvaliteedistandarditele vastavalt. Meie kaasaegsed CNC treipingid ja kogenud töötajad tagavad toodangu tipptasemel kvaliteedi, tehes meist usaldusväärse partneri kõigile metsanduse, põllumajanduse ja ehitussektori tootjatele. CNC treimise olulisus tootmisprotsessis CNC treimine on ülioluline tootmisprotsess, kus arvutiga juhitavad masinad modelleerivad materjali, saavutades keerukad detailid ja kõrge täpsuse. Eriti neis tööstusharudes, kus iga mikron mängib rolli, on CNC treimine tootmise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.