Rohkema info nägemiseks:

SEFIIRILILL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Valmistame erinevaid kondiitritooteid unikaalsete välimustega. Andke meile oma soovitud disainist teada ning me teeme ülejäänud!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Sefiirilille, kus iga amps on meisterdatud sümfoonia teie maitsemeeltele. Meie teekond algas värviliste sefiirikorvikestega (vahukommi korvid), mis lapsepõlves alati poelettidel silma paistsid. Enam kui kolmeaastase kogemusega, intiimsetest koosviibimistest kuni suurte pulmadeni, oleme saanud inimeste lemmikuks viisiks kedagi üllatada.

Sefiirililles me ei küpseta ainult; me loome maitsvaid elamusi. Meie kirg on tuua rõõmu teie päeva, lisada magusat teie pidudele ja muuta iga sündmus meeldejäävaks. Uskudes, et kõik koogid peaksid olema ilusad ja iga pidu unustamatu, pühendume teie kondiitriunelmate teoks tegemisele.

Eritellimused

Meie erialaks on eritellimused. Olgu teil disain juba mõttes või vajate abi idee elluviimisel, oleme siin, et aidata. Suhkrupiltidest, mis jäädvustavad mälestusi, kuni suus sulavate makroonideni, mis näitavad teie ainulaadset stiili, pakume kõike teie magusate soovide täitmiseks. Meie meeskond on pühendunud iga tellimuse isikupärastamisele, olgu selleks siis ettevõtte logode, konkreetsete värvide või ainulaadsete kujunduste lisamine.

Teeme teie sündmuse unustamatuks

Võtke meiega täna ühendust, et jagada oma visiooni ja me aitame ellu viia isegi kõige pöörasemad ideed. Oleme valmis looma teie tähtsale sündmusele unustamatu elamuse. Pakume võimalusi nii suurtele kui väikestele tellimustele ja Tallinnas oma transpordi võimalusega tagame mugavuse ja suurepärasuse igas detailis.

Liituge paljudega, kes on usaldanud Sefiirilille, et lisada see eriline puudutus nende sündmustele. Me ei ole lihtsalt pagariäri; oleme rõõmu loojad, maitse arhitektid ja meeldivate hetkede kujundajad. Teeme teie järgmise sündmuse magusaks edulooks!

Küsimuste ja tellimuste jaoks võtke meiega ühendust:

  • Telefon: +372 566 559 49
  • E-post: ele@sefiirilill.ee või sefiirilill@gmail.com
  • Aadress: Tallinn, Lasnamäe, Meeliku tn 22/2 ja Tallinn, Viimsi, Alajaama tee 10

Jälgige meid Facebookis ja Instagramis, et näha meie viimaseid loomingu ja saada inspiratsiooni oma järgmiseks sündmuseks!

SEFIIRILILL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

"Suhkrupildid ja makroonid täis maitseelamus!

- Jaanika

Kaunid ja maitsvad suhkrupiltpildid, makroonid ideaalsed!

- Kadi

Maitsev kunst – suhkrupildid ja makroonid ületamatud.

- Mari

"Suhkrupildid ja makroonid täis maitseelamus!

- Jaanika

Kaunid ja maitsvad suhkrupiltpildid, makroonid ideaalsed!

- Kadi

Maitsev kunst – suhkrupildid ja makroonid ületamatud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 nõuannet söödavate peokingituste valimiseks

Söödavad peokingitused on suurepärane viis oma külalistele tänu avaldada ja jätta püsiv mulje. Olgu tegemist pulma, sünnipäeva või ettevõtte üritusega, ideaalne söödav kingitus võib muuta teie tähistamise veelgi meeldejäävamaks. Ürituse ja sihtrühma mõistmine Kas sinu üritus on formaalne või hoopis vabamas stiilis? Ürituse stiil peaks mõjutama söödava kingituse tüüpi, mida valite. Näiteks formaalsele pulmale võiks sobida elegantselt pakendatud makroonid, samas kui sünnipäevapeole võiks ideaalselt sobida lõbusad ja värvilised kommide assortiid. Arvesta dieetpiiranguid ja eelistusi. Erinevate

Dropdown

kõik artiklid

Suhkrukunsti meistriteosed

Isikupärastamise ajastul on eritellimusel maiustuste nõudlus hüppeliselt kasvanud. Üritused ei ole enam rahul tavaliste magustoitudega; tänased korraldajad ja p
ssb.ee
Isikupärastamise ajastul on eritellimusel maiustuste nõudlus hüppeliselt kasvanud. Üritused ei ole enam rahul tavaliste magustoitudega; tänased korraldajad ja planeerijad otsivad maiustusi, mis peegeldavad nende ainulaadset stiili ja teemat. Eritellimusel maiustused ei ole lihtsalt maiustused; need on söödav kunst, mis jutustab loo ja lisab igale tähistamisele üllatuse. Eritellimusel maiustustel on võime muuta tavaline sündmus erakordseks.. Eritellimusel maiustuste loomise protsess Eritellimusel maiustuste valmimise teekond algab üksikasjaliku konsultatsiooniga, et mõista kliendi visiooni.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.