Rohkema info nägemiseks:

KOFUKU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud videoproduktsioonile, pakkudes kliendile täielikku teenuste spektrit alates idee väljatöötamisest kuni viimistletud lõpptoodeteni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KOFUKUs usume, et iga kaader, iga lõige ja iga animatsioon toob ellu loo, mis ootab jutustamist. Meie kirg visuaalse jutuvestmise vastu on meie olemasolu nurgakivi. Me ei ole lihtsalt videoproduktsiooni ettevõte; me oleme teie brändi teekonna jutustajad, teie visuaalsete unistuste arhitektid.

Alates taeva avarast lõuendist meie droonikinematograafia abil, emotsioonide tabamisest intervjuudes, kuni dünaamiliste tootevideote esitluseni oleme meistrid visioonide elluäratamises. Meie portfoolio on meie mitmekülgsuse tunnistajaks, esitledes koostööd tööstushiiglastega nagu Bolt ja Pipedrive, samuti loovprojekte EMKTS jaoks ja kaugemalgi.

Meie ekspertiis ei lõpe siin. Oleme muutnud tavalise erakordseks ürituste kajastamisega, pööranud keerulised ideed lihtsateks narratiivideks selgitavate animatsioonidega ja seadnud rütmi muusikavideotega, mis kõlavad. Meie reklaamvideod ei räägi ainult; nad laulavad kiidulaulu brändidele nagu Revelton Hotel ja Lucita Ship, tagades, et teie sõnumit mitte ainult ei kuulda, vaid ka mäletatakse.

Detailidele terava pilguga ja täiuslikkuse poole püüdlikult on meie meeskond KOFUKU OÜs valmis teie projekti tõstma. Olgu selleks sotsiaalmeedia kampaania, mis vajab loovuse sädemeid või ettevõtte esitlus, mis nõuab professionaalsust ja läiget, meil on oskused ja visioon, et kohale toimetada.

Kas olete valmis oma publikut võluma? Rääkima oma lugu viisil, mis on sama ainulaadne kui teie bränd? Võtke meiega ühendust ja loome koos midagi märkimisväärset. Teie visioon on meie missioon!

Broneerige meie teenused juba täna ja laske maailmal näha teie lugu meie objektiivi kaudu.

KOFUKU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark

Suurepärane teenus, täpsus ja loomingulisus.

- Kätlin

Kiired vastused, professionaalne lähenemine.

- Jaan

Täiuslikult tabatud meie brändi olemus. Suured tänud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Telgitagused: ettevõttefilmi loomine

Ettevõttefilmid on võimas vahend ettevõtetele oma brändiloo edastamiseks, toodete või teenuste esitlemiseks ja sihtrühmaga suhtlemiseks. Digitaalse sisu valitsevas maailmas võib hästi tehtud ettevõttefilm tõsta ettevõtte kohalolekut ja jätta püsiva mulje. Jutustamine on iga veenva ettevõttefilmi südames. See ei ole lihtsalt faktide ja arvude esitamine; see on loo punumine, mis loob emotsionaalse sideme vaatajaga, muutes brändi meeldejäävaks ja samastatavaks. Eeltootmise faas Ettevõttefilmi loomise teekond algab kindla kontseptsiooniga. Siin kohtuvad loovus ja strateegia ning ideid

Dropdown

kõik artiklid

Droonivideograafia jõud turunduses

Droonivideograafia viitab videomaterjali jäädvustamisele kasutades mehitamata õhusõidukeid (UAV), mida tuntakse üldiselt kui droone. See tehnoloogia on revoluts
ssb.ee
Droonivideograafia viitab videomaterjali jäädvustamisele kasutades mehitamata õhusõidukeid (UAV), mida tuntakse üldiselt kui droone. See tehnoloogia on revolutsiooniliselt muutnud viisi, kuidas me visuaalset sisu jäädvustame ja kogeme, pakkudes ülaltvaadet, mis oli varem kättesaadav ainult suure-eelarvelistele tootmistele. Algselt kasutati droone sõjalistel ja meelelahutuslikel eesmärkidel, kuid droonid on kiiresti leidnud tee turundusmaailma. Nende võime jäädvustada hämmastavaid õhuvõtteid on teinud neist hindamatu tööriista turundajatele, kes soovivad jutustada köitvamat lugu. Kuidas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.