Rohkema info nägemiseks:

AARE TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub professionaalseid heakorra- ja ehitusteenuseid, tagades puhtama ja parema elukeskkonna

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie igapäevaelu kvaliteet sõltub suuresti sellest, kui puhas ja korras on meie elukeskkond. Olgu tegemist kodu, ärihoone, või avaliku ruumiga, heakord ja korrapärane hooldus on olulised aspektid, mis aitavad tagada turvalisuse, mugavuse ja esteetilise naudingu. Selles artiklis tahame tutvustada teile meie professionaalseid heakorra- ja ehitusteenuseid ning kuidas me saame aidata teil luua puhtam ja parem elukeskkond.

Puhtus on oluline meie igapäevaelus, sest see mõjutab otseselt meie tervist ja heaolu. Lisaks visuaalsele ilule võivad korrapärased puhastus- ja hooldustööd ennetada terviseriske ning säilitada vara väärtust. Meie meeskond on spetsialiseerunud mitmesugustele puhastusteenustele, mis hõlmavad kõike alates koduhooldusest kuni äriruumide koristuseni.

Kodu on koht, kus soovime end turvaliselt ja mugavalt tunda. See tähendab, et kodu peaks olema puhas ja korras. Meie puhastusteenused hõlmavad kõike alates põrandate süvapesust kuni akende pesuni. Lisaks tavapärastele puhastustöödele pakume ka eritöid, näiteks vaha pealekandmist ja väiksemaid ehitustöid, mis võivad muuta teie kodu veelgi funktsionaalsemaks ja atraktiivsemaks.

Kui olete ettevõtte omanik või haldur, siis mõistate, kui oluline on hoida äriruume puhtana ja esinduslikuna. Heakorra ja korrapärase hooldusega saate tagada, et teie äripartnerid ja kliendid tunnevad end teie ruumides mugavalt ja tervitatuna. Meie meeskond on varustatud professionaalsete tööriistade ja oskustega, et pakkuda teile kvaliteetset äriruumide koristusteenust, mis vastab teie kõrgeimatele ootustele.

Lisaks puhtusteenustele tegeleme ka erinevate ehitusprojektidega. Võite meile usaldada väiksemad ehitustööd, heki lõikamise ja niitmise, mis aitavad säilitada teie vara ilu ja väärtust. Meie ehitusteenused hõlmavad ka spetsialiseerumist, mis võimaldavad meil teostada keerukamaid projekte ja renoveerimistöid vastavalt teie vajadustele.

Meie meeskond on kogenud ja pühendunud teie heakorra- ja ehitusteenuste vajaduste rahuldamisele. Olgu tegemist kodu, ärihoone või avaliku ruumiga, me võtame iga projekti tõsiselt ja tagame tipptasemel tulemused. Teie rahulolu on meie jaoks esmatähtis, ja selle nimel panustame kogu oma professionaalsusesse ja kogemustesse.

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes aitab teil luua puhtama ja parema elukeskkonna, siis oleme teie jaoks siin. Võtke meiega ühendust ja rääkige meile oma vajadustest. Leiame koos teie projektile parima lahenduse ja tagame, et teie elu saab puhtamaks ja mugavamaks. Laske meil olla teie professionaalne partner heakorra- ja ehitustööde valdkonnas!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

AARE TEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta S.

Olen olnud nende teenuste kasutaja juba mitu aastat ning olen alati rahule jäänud. Nende meeskond on usaldusväärne ja töö tulemus on alati laitmatu.

- Jüri S.

Otsisin usaldusväärset partnerit ehitustöödeks ja leidsin nad. Nende meeskond on kiire, professionaalne ja hind on õiglane.

- Kadri V.

Nende puhastusteenused on meie büroos päästnud meid paljudest peavaludest. Kiire ja professionaalne teenindus, mida saab usaldada.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AARE TEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

Aare Teenused OÜ on Lääne-Virumaal asuv väikeettevõte, mis on spetsialiseerunud puhastusteenuste edasimüügile (EMTAK 81291). See ettevõte on oma tegevust alustanud 2020. aasta märtsis, mis tähendab, et nad on olnud turul vaid mõne aasta, kuid on juba suutnud endale kindla positsiooni luua.2022. aastal oli Aare Teenused OÜ müügitulu 73 861 eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta 37 661 euroga. See näitab, et ettevõte on kasvamas ja laiendamas oma tegevust. Lisaks teenis ettevõte 2022. aastal puhaskasumit summas 10 087 eurot, mis on samuti tõus võrreldes 2021. aasta 7 376 euroga.

Dropdown

kõik artiklid

Miks on põrandate vahatamine oluline?

Põrandate vahatamine on oluline mitmel põhjusel. Esiteks aitab see kaitsta põrandat kahjustuste eest ning pikendada selle eluiga. Vahatamine loob kaitsekihi põr
ssb.ee
Põrandate vahatamine on oluline mitmel põhjusel. Esiteks aitab see kaitsta põrandat kahjustuste eest ning pikendada selle eluiga. Vahatamine loob kaitsekihi põranda pinnale, mis kaitseb seda niiskuse, mustuse ja kulumise eest. See võib olla eriti oluline ruumides, kus on palju jalgu liikumist või kohti, kus põrandale satub sageli vett, nagu näiteks vannituba või köök. Teiseks aitab põrandate vahatamine kaasa ruumi üldise puhtuse ja hügieeni hoidmisele. Vahatamata põrandad võivad olla mustad ja tolmu koguda ning nendel võib olla ebameeldiv lõhn. Vahatamine loob sileda ja särava põranda, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.