Rohkema info nägemiseks:

VÄNDRA VINTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalset rasketehnika väljatõmbe teenust ning osutame tehnoabi ja nõustamist, tagades kiire ja tõhusa lahenduse erinevatele tehnilistele väljakutsetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui olete kunagi seisnud silmitsi olukorraga, kus rasketehnika on ummikus või hädas, teate, kui oluline on leida kiire ja tõhus abi. Meie ettevõte pakub just seda - rasketehnika väljatõmbe teenust, mis on mõeldud abistama erinevates valdkondades nagu põllumajandus, metsandus, auto transport, maaparandus, puud-kännud, suured kivid, vundamendid ja hooned. Alljärgnevalt tutvustame meie teenuseid lähemalt ning kuidas meie kogemus ja professionaalsus võivad teid aidata hädast välja.

Teenused, mis Tagavad Teie Rahu:

  1. Vintsimine: Kui rasketehnika jääb kinni või seisab jõude ootamatu takistuse tõttu, on kiire reageerimine ülioluline. Meie vintsimise teenus on mõeldud just selleks, et aidata teil kiiresti ja tõhusalt edasi liikuda. Olgu tegu suure traktori, veoauto või muu raske masinaga, meie professionaalne meeskond suudab selle välja tõmmata ning tagada, et teie töö saaks jätkuda.

  2. Tehnoabi: Kui olete ummikus lumehanges või mutas ning teie sõiduk või masin ei käivitu, ärge muretsege. Meie tehnoabi teenus on saadaval 24/7 ja sisaldab käivitusseadmeid 12/24 V, õhuvarustust ning hüdraulilisi tungraudu kuni 60 tonni. Teie olukorra kiireks lahendamiseks oleme alati valmis reageerima.

  3. Nõustamine: Mõnikord võib tekkida küsimusi seoses tehnikaga, oskustega või vajaliku varustusega. Meie eksperdid on alati valmis teid nõustama ning aitama leida parima lahenduse teie rasketehnikaga seotud probleemidele. Teie turvalisus ja edukas töö on meie jaoks prioriteet.

Meie rasketehnika väljatõmbe teenus on selleks, et tagada teie rahu ja sujuv töö jätkumine. Kui olete olukorras, kus rasketehnika vajab kiiret väljatõmbamist või abi lumest või mudast välja pääsemisel, ärge kartke meiega ühendust võtta. Meie kogenud meeskond ja tipptasemel varustus on valmis teid abistama igal ajal.

Usaldage meid ja koos leiame alati parima lahenduse teie rasketehnika probleemidele.

kontakt

VÄNDRA VINTS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan P.K.

Mul on olnud suurepäraseid kogemusi ja soovitan kindlasti teistelegi!

- Kadri T.

Väga hea teenus ja super kvaliteet. Olen väga rahul ja soovitan!

- Liina S.

Kvaliteet ja kiirus on väga head. Üllatusin, kui kiiresti nad tööd tegid!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millal kutsuda sõidukile tehnoabi?

 Kui autoga tekib probleem, võib see tekitada muret ja ebamugavust. Mõnel juhul saab probleemi lahendada ise, kuid mõnikord on vajalik kutsuda tehnoabi. Millal on õige aeg tehnoabi kutsuda? Esiteks, kui auto käivitamine ebaõnnestub või kui sõiduk hakkab teel veidralt käituma, näiteks vibreerib või tekib ebaharilik müra. Samuti on vaja tehnoabi kutsuda, kui armatuurlaual süttib mõni kontrolltuli või kui auto saab välise kahjustuse. Lisaks on oluline kutsuda tehnoabi ka siis, kui olete teinud regulaarse hoolduse, kuid probleem ei lahene. Kui otsustate kutsuda tehnoabi, veenduge, et

Dropdown

kõik artiklid

Mida peab jälgima rasketehnika vintsimisel

Rasketehnika vintsimine on protsess, mis nõuab hoolikat jälgimist ja detailidele tähelepanu pööramist. Vintsimine võib olla ohtlik, kui seda ei tehta õigesti, s
ssb.ee
Rasketehnika vintsimine on protsess, mis nõuab hoolikat jälgimist ja detailidele tähelepanu pööramist. Vintsimine võib olla ohtlik, kui seda ei tehta õigesti, seega on oluline järgida ohutusnõudeid ja tagada, et kõik vintsimisel kasutatavad seadmed ja tööriistad on korras. Esimene samm enne rasketehnika vintsimist on tagada, et vintsimisseade oleks korralikult paigaldatud ja kindlalt kinnitatud. Kinnitused peavad olema tugevad ja vastupidavad, et tagada seadme stabiilsus ja ennetada selle kukkumist või liikumist vintsimise ajal. Teine oluline faktor on raskuse tasakaalustamine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.