Rohkema info nägemiseks:

RESPIRAY OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1506; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RESPIRAY OÜ kohta arvamuslugu!"

RESPIRAY OÜ hetkeolukord

Juba 1506 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Respiray on kohalikul kapitalil põhinev kaasaskantavaid õhupuhasteid välja töötav, arendav ja allhanke korras nende tootmist telliv ettevõte.

Põhitegevus on uute toodete väljatöötamine, nende tootmise korraldamine ja oma toodete müük rahvusvahelise müügivõrgustiku ja enda veebilehe 2021. aastal toodi turule esimese generatsiooni Respiray kaelaskantav õhupuhasti. Esimese aasta jooksul müüdi ettevõtte toodet üle 20-sse riiki üle maailma. OÜ Respiray põhilised müügiturud on Euroopa Liit, Ühendkuningriigid ning Ameerika Ühendriigid.

Seoses pandeemia lõppemisega langes ka müük ja jäi alla 2021. aasta tulemustele.

Samal ajal oli meil tekkinud unikaalne kompetents kaasaskantavate õhupuhastajate arendamisel ja disainimisel. Kasutasime seda kogemust uue allergiavastase õhupuhastaja Wear A+ arendamisel. Tootearenduses tegime kokku 117 eri iteratsiooni prototüüpe ja testisime nende effektiivsust Tartu Ülikooli laborites. Lisaks tegime kliinilised katsetused patsientidega Euroopa juhtivas laboris Berliinis, Euroopa

Allergiauuringute Keskuses. Seal saavutas Wear A+ suurepärased tulemused ja see andis kindluse toote turuletoomiseks.

Õhu teel levivad allergiad on igal kümnendal inimesel ja täna on allergikutele lahenduseks ainult ravimid. Respiray Wear A+ on turul ainulaadne, ühtegi sarnast toodet hetkel turul ei ole. Esimene tagasiside klientidelt on väga positiivne.

2022. aastal arendasime välja uue toote Wear A+ ja tegime ettevalmistusi turule tulemiseks Ameerika Ühendriikides. Müük algas 2023. aasta jaanuaris ühisrahastusplatvormil Indiegogo.

Aasta jooksul suurendasime kapitali 1 250 000 euro võrra.

Ettevõte on suure potentsiaaliga ning oleme kindlad, et 2023. aasta on murranguline. Meie eesmärk on jõuda jooksvasse kasumisse 2024.

aastal.

RESPIRAY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.