Rohkema info nägemiseks:

TEHASEKÖÖK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Trikster Tihane on mitmekülgne ettevõte, mis pakub Tartus nii maitsvaid kulinaarseid elamusi kui ka professionaalset sündmuste korraldamise ja cateringteenust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tartus, Aparaaditehase südames, pakume teile unustamatut kohvik-resto elamust – tere tulemast Trikster Tihanesse! Oleme uhked oma ainulaadsest atmosfäärist, mis on täis soojust ja maitserikkaid elamusi. Meie meeskond on loonud hubase keskkonna, kus saate nautida värskeid ja maitsvaid roogasid ning veeta kvaliteetaega oma lähedaste või kolleegidega.

Trikster Tihane tervitab teid mitmekülgse menüüga, mis on inspireeritud maailma erinevatest köökidest. Alustades hommikusöögist, mis äratab teie maitsemeeli päeva alguses, kuni lõunapakkumiste ja a la carte roogadeni, mis rõõmustavad isegi kõige nõudlikumaid gurmaane. Meie peakokad panevad oma südame ja oskused igasse rooga, et pakkuda teile vaid parimat.

Meie menüüs on alati koht ka taimetoidu armastajatele. Pakume mitmeid maitsekaid taimetoidu roogasid, mis on täis värskust ja maitseid. Olgu see siis krõbe salat, mahedalt maitsestatud pasta või rikkalik juurviljaroog, meil on midagi igaühele.

Otsite ideaalset kohta erilise sündmuse korraldamiseks? Trikster Tihane on teie unistuste ürituskoht! Meie siseruumides on 80 istekohta, mis sobivad suurepäraselt laste ja täiskasvanute sünnipäevadeks, lõbusateks õhtuteks sõpradega või töökoosolekuteks. Meie meeskond on valmis teid aitama iga detaili korraldamisel, et tagada teile suurepärane ja muretu ürituskogemus.

Kas soovite oma erilisele üritusele kaasa võtta Trikster Tihase maitseelamuse? Pakume ka cateringteenust! Kirjutage meile oma soovidest ja meie professionaalne meeskond katab teie peolaua värskete, maitsvate ja kunstipäraste roogadega.

Ootame teid avastama meie maitsva kogemuse maailma Trikster Tihases! Võtke meiega ühendust, et broneerida laud meie hubasesse restorani või tellida cateringteenust. Oleme siin, et muuta teie sündmus meeldejäävaks ja maitsevaks elamuseks. Astuge sisse Trikster Tihanesse ja laske meil hellitada teie maitsemeeli! Ootame põnevusega võimalust teenindada teid ja teie külalisi. Võtke meiega ühendust juba täna ning koos leiame parima lahenduse teie unistuste sündmuseks!

Tutvuge menüüga ja broneerige laud meie juures juba täna!
KONTAKT

TEHASEKÖÖK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari O.

Imeline atmosfäär, maitsvad road. Klienditeenindus suurepärane.

- Liina S.

Täiuslik õhtu, suurepärane teenindus ja maitsvad toidud.

- Tarmo R.

Astuksime sisse juhuslikult, kuid jäime väga rahule. Toidud olid maitsvad ja teenindus kiire ja viisakas.

TEHASEKÖÖK OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte Tehaseköök OÜ loodi 14.09.2020 ja põhitegevus on toitlustuse pakkumine restoranis. "Trikster Tihane" on kohvik resto, mis asub Tartus Aparaaditehase hoones. Trikster Tihane pakub, igapäevaselt oma külalistele värskelt valmistatud roogasid. Valikus on suppe, salateid, kana, kala ja veiseliha. Menüüs on saadaval ka maitsekaid roogasid taimetoidu armastajatele. Kohapeal valmistavad meie kokad imemaitsvat sepikut, mida meie rõõmsameelsed teenindajad teile toidukõrvale serveerivad. Restoranis töötas keskmiselt kümme (2021 a. kaheksa) töötajat ja palgakulu kokku summas 156 907 (2021

Dropdown

kõik artiklid

Tule avasta imelisi taimetoidumaitseid Trikster Tihases!

Trikster Tihane tervitab sind maitsvasse ja mitmekülgsesse taimetoidumaailma, kus värskeimad köögiviljad ja mahedad vürtsid moodustavad kunstilise kulinaarsusme
ssb.ee
Trikster Tihane tervitab sind maitsvasse ja mitmekülgsesse taimetoidumaailma, kus värskeimad köögiviljad ja mahedad vürtsid moodustavad kunstilise kulinaarsusmeistriteose. Meie restorani taimetoidumenüü on rohkem kui lihtsalt roogadevalik – see on maitserohke seiklus, mis kutsub sind avastama looduse rikkust igas ampsus. Alustades krõbedatest salatitest, mis on täis elujõudu ja maitset, avaneb sinu ees maailm täis värve ja tekstuure. Meie peakokad valivad hoolikalt kõige kvaliteetsemad köögiviljad, mis on pärit kodumaalt, et tuua sulle vaid parim. Salatitesse on peidetud üllatusi nagu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.