Rohkema info nägemiseks:

PROXION PLAN ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 576; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PROXION PLAN ESTONIA kohta arvamuslugu!"

PROXION PLAN ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 576 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Peamised tegevusvaldkonnad 2022 aastal olid raudteega seotud koolitused, raudteeinfrastruktuuri projekteerimine ja turvangusüsteemidega seotud tootearendus ning konsultatsioon. Proxion Plan Estonia OÜ osales projektidel nii Soomes kui ka Baltikumi turul, olles nii peatöövõtja kui ka alltöövõtja rollis. Osa käivitatud projektidest on ressursse nõudnud 2022 aastal kuid tööetappide üleandmised ja seonduvad kulud jäävad järgmisse aastasse.

Ettevõte arendamine ja projekteerimisprotsesside efektiivsuse tõstmine on jätkunud läbi majandusaasta ning panustatud on muuhulgas ka uute koostöömudelite väljatöötamisse. Nii Soomes kui ka Baltikumi turul on Proxioni pakutavatele teenustele selge nõudlus olemas ning jätkub koostööpartnerite võrgustiku laiendamine ja ettevõtte arendamine. Plaanis aastal 2023 on veel investeerida praegustesse töötajatesse, kaasaegsetesse projekteerimistarkvaradesse kui ka värvata juurde uut kaadrit.

Management report for the financial year 2022

The main areas of activity in 2022 were railway-related training, railway infrastructure design and product development and consultation related to security systems. Proxion Plan Estonia OÜ participated in projects both in Finland and in the Baltic market, acting as both a main contractor and a subcontractor. Some of the launched projects have required resources in 2022, but the handover of the work stages and related costs will remain in the next year.

The development of the company and the improvement of the efficiency of the design processes have continued throughout the financial year, and efforts have been made, among other things, in the development of new cooperation models. Both in Finland and the Baltic market, there is a clear demand for the services offered by Proxion, and the expansion of the network of cooperation partners and the development of the company continue. In 2023, the plan is to invest in current employees, modern design software, as well as recruit new staff.

PROXION PLAN ESTONIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.