Rohkema info nägemiseks:

NOVEL ENGINEERING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 624; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NOVEL ENGINEERING OÜ kohta arvamuslugu!"

NOVEL ENGINEERING OÜ hetkeolukord

Juba 624 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Novel Engineering OÜ on 2020. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev insenertehnilist projekteerimis-, konsultatsiooni- ja ehitusteenust osutav ettevõte. Meie eesmärgiks on pakkuda kliendile erinevaid insener-tehnilisi lahendusi tootmise tehnilise seisukorra hinnanguid/auditeid, süsteemide automatiseerimise ja optimeerimise/ efektiivsuse tõstmise eesmärgil. 2022 aastal osutasime teenuseid Eestis ja Šveitsis.

Pakutavad teenused

Soojustehniline projekteerimine. Projekteerime torustike, katlamaju, gaasivarustust ja muid hüdraulilisi süsteeme. Projekteerimiseks kasutame

AutoCAD programmi ja muidu spetsiifilisemaid arvutusprogramme. Soovi korral ehitame ka projekteeritud süsteemid valmis ja tarnime selleks kõik vajalikud komponendid.

Elektrisüsteemide projekteerimine. Projekteerimine automaatika lahendustele ja kilpide koostamine ja paigaldus, kaabeldustööd ja andurite paigaldus, kontrollerite paigaldamine ja vahetamine ja käikku võtmine.

Jooniste vormistamine ja digitaliseerimine. Jooniste digitaliseerimine ja muudatustööde dokumentatsioonide uuendamine CAD mudelite loomise kaudu. 3D mudelite loomine.

Projektijuhtimine ja konsultatsioon. Pakume kliendile projektijuhtimise teenust ja aitame oma valdkonna ettevõtteid hangete ettevalmistamisel ja hilisemal valmis ehitamisel. Konsulteerime ettevõtteid ka digitaliseerimise ja automaatikalahenduste väljatöötamisel, et muuta süsteeme kaasaegsemaks ja efektiivsemaks.

Tehnoloogilised ehitustööd ja valmislahenduste müük. Pakume klienditele ka ehitusteenuseid, kus ehitame valmis vastavalt kliendi soovidele tehnoloogilised lahendused ja aitame süsteemi optimeerimisega klientidel raha säästa.

Olulised sündmused 2022 aastal

TB Solutions OÜ kogu elektri ja automaatikalahendus norra puidupurustusliinile, Viiratsi Saeveski automaatikasüsteemi ja lisaveesüsteemi täielik uuendamine, Holttem AS katlamaja täieliku automaatikasüsteemi uuendamine ja tööle rakendamine, Oisu BMJ soojusvarustussüsteemi uuendamine ja täiustamine, Utilitas koostootmisjaama 2 astme suitsugaaside kondensaatorite paigalduse koordineerimine, VKG veetöötlusjaama 4 soojussõlme tarnimine ja käikkuvõtmine, 2 MW soojussõlme projekteerimine ja tarnimine koos käikku võtmisega, väikemad katlamajade ja seadmete projekteerimistööd.

Käive 2022 aastal oli ettevõtte käive: 679 420 eurot. Enamus ettevõtte tuludest tuli siseturult.

Peamised finantsarvud 2022 2021

Müügitulu (eurodes) 679 420 208 484

Tulu kasv 226% 100%

Brutokasumi määr 33% 47%

Puhaskasum (eurodes) 132 779 87 183

Kasumi kasv 52% 100%

Puhasrentaablus 20% 42%

Lühiajaliste kohustuste 8,5 6,2 kattekordaja

ROA 67% 84%

ROE 82% 97%

NOVEL ENGINEERING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.