Rohkema info nägemiseks:

ROYAL CATERING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud klientide individuaalsete soovide kuulamisele ja nende unikaalsete sündmuste muutmisele meeldejäävateks hetkedeks, kasutades kvaliteetseid kohalikke tooraineid ning rahvusvahelise köögi parimaid traditsioone.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tere tulemast Royal Cateringi, kohta, kus suurepärane toit, kõrgekvaliteediline teenindus ja maitseelamused saavad kokku ühes imelises paketis. Oleme pühendunud looma sündmusi, mis jäävad meelde igaveseks. Olenemata sündmuse tüübist - olgu selleks siis seminar, sünnipäev, pulmad või firmaüritus - oleme siin, et muuta iga hetk eriliseks ja unustamatuks.

Royal Cateringi suupisted on nagu väikesed kunstiteosed, mis rõõmustavad maitsemeeli ja pakuvad meeldivat üllatust. Meie peakokk Stanza Reale (tõlgituna \"kuninglik ruum\") on loonud eksklusiivse menüü, mis ühendab kohaliku päritolu värsked koostisosad rahvusvaheliste maitsetega. Olgu sündmus suur või väike, leiame alati ideaalse toidulahenduse, mis rahuldab kõige peenemadki maitsemeeled.

Kui otsite ideaalset kohta eriliseks sündmuseks, siis on Stanza Reale Peoruum Tartus just teile. See elegantne ja luksuslik ruum pakub meeldivat atmosfääri, kus elegants kohtub mugavusega. Meie privaatne peoruum on sisustatud maitsekalt ja stiilselt, luues õhkkonna, kus saate tähistada erilisi hetki täieliku privaatsuse ja luksusega.

Ruumi juurde kuulub ka unikaalne lounge ala, kus teenindab teid meie professionaalne personal. Teie mugavus on meie prioriteet - laske meil hoolitseda kõige eest, alates suupistetest kuni jookideni, et teie sündmus oleks täiuslik.

Royal Cateringi taga seisab ettevõtlik abielupaar Lauri ja Kristi, kelle kirg toidu vastu on muutnud nende cateringiteenuse kullafondiks. Oleme kasvanud koduköögist suureks, tänu meie klientide usaldusele ja rahulolule. Iga tellimus toob meid lähemale meie unistusele avada tulevikus oma Royal Catering Kohvik.

Olete oodatud võtma meiega ühendust ja avastama maailma maitsete ja elegantsi. Royal Catering on siin, et muuta teie sündmus eriliseks hetkeks, mida te mäletate aastaid. Võtke meiega ühendust juba täna, et arutada oma sündmuse detaile ning leiame koos parima lahenduse, mis vastab teie soovidele ja eelarvele.

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

ROYAL CATERING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli O.

Imeline toiduelamus! Maitsed olid tasakaalus, teenindus viisakas.

- Kairi S.

Üritusel oli eriline aura tänu teie maitsvale menüüle ja professionaalsele teenindusele. Suur tänu!

- Jaanus K.

Royal Catering ületas ootused. Suurepärane toit ja imeline teenindus.

ROYAL CATERING OÜ tegevusaruanne 2022

Royal Catering OÜ loodi 02.detsember 2020.a., mis pakub nii ettevõttetele, kui eraisikutele toitlusteenust. 2022 aasta kasumiks on 18 485 eurot

Dropdown

kõik artiklid

Stanza Reale peoruum - Kuninglik kogemus Teie sündmustele

Astuge sisse maailma, kus elegantsus ja mugavus ühinevad, et luua unustamatu sündmus - tere tulemast Stanza Reale Peoruumi, Tartu peenekohtumispaika. Kui otsite
ssb.ee
Astuge sisse maailma, kus elegantsus ja mugavus ühinevad, et luua unustamatu sündmus - tere tulemast Stanza Reale Peoruumi, Tartu peenekohtumispaika. Kui otsite kohta, mis muudaks teie erilise päeva veelgi erilisemaks, siis olete jõudnud õigesse kohta. Stanza Reale Peoruum on rohkem kui lihtsalt sündmuspaik; see on kuninglik kogemus, kus iga detail on viimse peensuseni läbi mõeldud, et pakkuda teile ja teie külalistele unustamatut elamust. Juba sisse astudes võtab Stanza Reale Peoruum teid vastu luksusliku ja sooja atmosfääriga. Kujundatud maitsekalt ja stiilselt, peegeldab see ruum

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.