Rohkema info nägemiseks:

FREMMEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme teie usaldusväärsed partnerid metsanduse valdkonnas, pakkudes laia valikut teenuseid alates metsandustööde organiseerimisest kuni metsamaterjali müügi ning maaparandustöödeni erametsades, toetades samal ajal ka projektijuhtimist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie oleme metsandusvaldkonna juhtiv ettevõte, mille eesmärk on metsade jätkusuutlik ja tulevikku suunatud haldamine. Meie ettevõtte tuumikuks on pühendunud meeskond, kellel on aastatepikkune kogemus metsandustööde korraldamisel ja läbiviimisel. Oleme kirglikud metsanduse eksperdid, kes usuvad, et tervislikud ja hästi hoolitsetud metsad on meie keskkonna, majanduse ja ühiskonna heaolu võtmeks.

Mida me teeme?

Meie põhitegevusalaks on erinevate metsandustööde organiseerimine ja läbiviimine. See hõlmab mitmekesist valikut tegevusi alates raiejärgsest metsauuendusest kuni metsateede ehitamiseni. Oleme spetsialiseerunud metsamaterjali müügile, pakkudes kvaliteetset puitu, mis vastab kõrgeimatele standarditele.

Lisaks sellele oleme uhked, et oleme registreeritud maaparandusalal tegutsevate ettevõtjate registris. See võimaldab meil viia läbi maaparandustöid, mis on olulised metsade tervise ja kasvu tagamiseks. Meie meeskond töötab valdavalt erametsades, kus meie oskused ja teadmised on kättesaadavad neile, kes soovivad oma metsi optimeerida ja hoida.

Lisaks eelmainitule pakume ka professionaalset projektijuhtimise teenust metsandusvaldkonnas. See võimaldab meie klientidel hoida kontrolli oma projektide üle ja tagada nende tõhus elluviimine.

Meie missiooniks on toetada metsaomanikke ja metsandusettevõtteid nende teekonnal metsanduse maailmas. Meie visiooniks on luua tervislikumad ja jätkusuutlikumad metsad, mis teenivad tulevasi põlvkondi. Teeme koostööd klientidega, et leida parimad lahendused nende metsanduslikele vajadustele. Olgu see siis metsandustööde organiseerimine, metsamaterjali müük, maaparandustööd või projektijuhtimine – me oleme teie usaldusväärsed partnerid metsandusvaldkonnas.

Võtke meiega ühendust juba täna ning alustame koostööd: 

+372 5358 6462

FREMMEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Risto F.

Ettevõte teostas meie metsa uuendamise projekti edukalt. Soovitan neid kindlasti kõigile metsandusteenuste vajajatele!

- Mihkel T.

Nende meeskond oli hästi organiseeritud ning suutis lahendada kõik ootamatud väljakutsed, mis tööde käigus esile tulid.

- Sille A.

Puit on kvaliteetne ja hästi töödeldud ning sobis suurepäraselt meie ehitusprojekti jaoks. Lisaks sellele oli nende teenindus hea.

FREMMEL OÜ tegevusaruanne 2022

Fremmel OÜ on Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on erinevate metsandustööde organiseerimine ja läbiviimine. See hõlmab kõike alates metsa istutamisest ja hooldamisest kuni raie ja metsamaterjali müügini. Ettevõte on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, pakkudes kvaliteetseid teenuseid, mis aitavad kaasa metsade jätkusuutlikkusele ja bioloogilisele mitmekesisusele. Lisaks metsandustöödele on Fremmel OÜ registreeritud ka maaparandusalal tegutsevate ettevõtjate registris. Nad viivad läbi maaparandustöid valdavalt erametsades, aidates metsaomanikel parandada oma metsade

Dropdown

kõik artiklid

Looduskaitse ja metsandus: Kuidas säilitada Eesti looduse ilu

Eesti loodus on kahtlemata kaunis ja mitmekesine, kuid selle säilitamine nõuab järjepidevat pingutust. Üks võtmekomponent looduse ilu ja elujõulisuse säilitamis
ssb.ee
Eesti loodus on kahtlemata kaunis ja mitmekesine, kuid selle säilitamine nõuab järjepidevat pingutust. Üks võtmekomponent looduse ilu ja elujõulisuse säilitamisel on tasakaal metsanduse ja looduskaitse vahel. Selles artiklis vaatleme, kuidas looduskaitse ja metsandus saavad käsikäes käia ning aidata säilitada Eesti looduse ilu. Looduskaitse ja metsandus: sõprus või konflikt? Metsandus ja looduskaitse ei pea olema vastuolus. Tegelikult saab neid kaht eesmärki kombineerida nii, et metsi majandatakse säästlikult ja samal ajal säilitatakse looduse mitmekesisust. Näiteks võib jälgida raietööde

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.