Rohkema info nägemiseks:

ABCATERING OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mitmekülgse toitlustuse pakkumisele erinevatele sündmustele, hõlmates alates sünnipäevadest ja pulmadest kuni ettevõtteürituste ning suurte firmapidudeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas oled korraldamas sünnipäeva, seminari või pulmi ning vajad kiirelt usaldusväärset catering-teenust Tallinnas või mujal Eestis? Ära muretse - AB Catering on siin, et muuta sinu sündmus maitsekaks ja muretuks!

Meie eesmärk on pakkuda sulle kvaliteetset toitlustust, olgu tegemist siis väikese koosviibimise või suure firmaüritusega. Me mõistame, kui oluline on sündmusel osalejate rahulolu ning seetõttu pakume mitmekülgset menüüd ja professionaalset teenindust.

Kui saadad meile päringu tööpäeval, võtab Karmo, meie YES-man, sinuga ühendust vaid 3 tunni jooksul. Jah, sa lugesid õigesti - kolme tunni pärast on sul juba selge ülevaade sellest, kuidas meie kogenud meeskond saab muuta sinu sündmuse toitlustamise meeldejäävaks.

Miks valida AB Catering?

Me hindame sinu aega ning seetõttu reageerime päringutele kiiresti. Karmo on meie YES-man, kes tagab, et sinu küsimustele leitakse kiirelt vastused. Olenemata sündmuse tüübist pakume laias valikus toite alates kohvilaudadest ja koolituste toitlustamisest kuni aia- ja grillpidude, ettevõtteürituste ning pulmade toitlustamiseni. Meie eesmärk on rahuldada kõikide maitse-eelistusi.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on pühendunud sinu sündmuse õnnestumisele. Oleme valmis panustama, et iga detail oleks paigas ja toitlustamine sujuks ladusalt. Olgu tegemist suvepäevade, firmapidude, bankettide või sünnipäevadega - meil on kogemused ja oskused, et teha iga sündmus eriliseks.

Lõpetuseks, kui soovid, et sinu sündmus jääks meelde maitseelamuse poolest, võta meiega ühendust. AB Catering pakub sulle mitte ainult maitsvat toitu, vaid ka lahendusi, mis vastavad täpselt sinu vajadustele.

Tutvu meie teenustega lähemalt ja võta ühendust - koos leiame alati parima lahenduse, mis jätab kõik osalejad rahule. AB Catering - Sinu sündmuse partner toitlustuses!

KONTAKT

ABCATERING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna Lutter

Toit on alati õigel ajal kohal, kaunilt serveeritud ja maitsev!

- Marju Kurg

Toitu kiideti ja teenindus oli super!

- Jana Põld

Soovitan teid kõikidele oma tuttavatele, kes plaanib cateringi teenust kasutada.

ABCATERING OÜ tegevusaruanne 2022

AB Catering oü asutati 04.01.2021. Ettevõtte põhitegevusalaks on toitlustuse pakkumine. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

5 nõuannet ideaalse pulmapeo menüü valimiseks

Pulmade planeerimisel on õige toitlustusmenüü valimine sama oluline kui täiusliku kleidi või toimumiskoha valik. See on võimalus näidata oma maitset ja pakkuda
ssb.ee
Pulmade planeerimisel on õige toitlustusmenüü valimine sama oluline kui täiusliku kleidi või toimumiskoha valik. See on võimalus näidata oma maitset ja pakkuda külalistele meeldejäävat söögikogemust. ABCATERING OÜ on siin, et juhendada teid menüü koostamise protsessis, mis rõõmustab maitsemeeli ja täiendab teie erilist päeva. Tunne oma publikut Alusta kogudes informatsiooni oma külaliste toitumisvajaduste kohta. Kas on taimetoitlasi, veganid või toiduallergiatega külalisi? Mitmekesiste valikute pakkumine tagab, et kõik saavad nautida sööki. Külaliste demograafilise profiili, nagu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.