Rohkema info nägemiseks:

ET VENTILATSIOON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie kogenud meeskond pakub täisteenust alates ventilatsiooniprojektide planeerimisest ja paigaldamisest kuni süsteemide hooldamise ja klientidele nõu andmiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast meie usaldusväärse ja kogenud ventilatsioonifirma maailma, kus me pühendume klientidele parimate sisekliima lahenduste pakkumisele eramajades, korterites ja äriruumides. Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse üle, kus meie põhiväärtused juhivad meie igapäevast tööd ning aitavad meil saavutada klientide rahulolu ja pakkuda tipptasemel ventilatsioonilahendusi.

Meie meeskond koosneb kogenud ja kvalifitseeritud spetsialistidest, kes on pühendunud ventilatsiooniprojektide planeerimisele, paigaldamisele ja hooldamisele. Kasutame parimaid materjale ning viime läbi täpseid ja põhjalikke paigaldustöid, tagades süsteemide pikaajalise toimivuse. Oleme avatud uutele ideedele ja tehnoloogiatele, olles alati valmis innovatsiooniks ja pidevaks arenguks.

Meie ettevõtte identiteeti määravad põhiväärtused:

  • Kvaliteet ja Usaldusväärsus: Paneme rõhku tipptasemel kvaliteedile ja usaldusväärsusele.
  • Kliendi Rahulolu: Klientide rahulolu on meie peamine eesmärk.
  • Tehniline Kompetentsus: Oleme tehniliselt pädevad ja pidevalt kursis uusimate arengutega.
  • Uued Ideed ja Tehnoloogiad: Oleme innovaatilised oma lahenduste kavandamisel ja teostamisel.
  • Keskkonnasõbralikkus: Hoolime keskkonnast ja pakume säästlikke lahendusi.
  • Vastutustundlikkus: Oleme vastutustundlikud nii klientide kui ka keskkonna suhtes.

Need väärtused määratlevad meie igapäevast tööd, aitavad saavutada eesmärke ning tagavad parimad ventilatsioonilahendused klientidele.

Pakume mitmekülgseid ventilatsiooni ja sisekliima lahendusi, mis tagavad optimaalse mugavuse ja õhukvaliteedi teie kodu, äri- või eluruumides. Meie ekspertide meeskond loob individuaalseid ventilatsioonilahendusi, pidades silmas teie konkreetseid vajadusi. Kvalifitseeritud spetsialistid tagavad professionaalse paigalduse, kasutades spetsiaalseid filtreid ja lahendusi siseõhu kvaliteedi parandamiseks. Pakume energiatõhusaid ventilatsioonisüsteeme, mis aitavad vähendada energiatarbimist ja kulutusi. Lisaks tavapärastele lahendustele tegeleme keerukamate ülesannetega, nagu ventilatsiooni integreerimine renoveerimisprojektidesse või eritellimusel valmistatud lahenduste loomine.

Oleme alati valmis abistama, kui tekib küsimusi või probleeme oma ventilatsioonisüsteemidega. Võtke meiega ühendust ja avastage, kuidas saame aidata teil tagada optimaalne sisekliima ning luua tõhusad ja kaasaegsed ventilatsioonilahendused teie kodu, äri- või eluruumides.

Teie mugavus on meie prioriteet!

UURI LISAKS

ET VENTILATSIOON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati

Suurepärane klienditeenindus ja kiire paigaldus.

- Toomas

Soovitan kindlasti kõigile, kes otsivad usaldusväärset ventilatsioonifirmat.

- Anu

Tehnikud olid professionaalsed ja sõbralikud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust, miks uuendada oma kodu soojusvahetusseadmetega

Soojusvahetusega ventilatsiooni (SVV) süsteemid on uuenduslik lahendus, mis on mõeldud värske õhu juurdevooluks hoonesse, säilitades samal ajal eelnevalt konditsioneeritud kütte või jahutuse. SVV süsteemid on eriti kasulikud kliimades, kus on äärmuslikud talve- või suvetemperatuurid, kus siseruumide mugavustaseme hoidmine võib olla energiamahukas. SVV süsteemid töötavad, eemaldades kasutatud õhu seestpoolt ja kasutades seda värske õhu eelsoojendamiseks või eeljahutamiseks. See protsess vähendab oluliselt energiat, mis on vajalik välisõhu mugavale temperatuurile viimiseks, säästes seeläbi

Dropdown

kõik artiklid

Teemantpuurimise eelised ventilatsiooni paigaldamisel

Teemantpuurimine on täpne ja mitte lööktööd kasutav puurimistehnika, mis kasutab puurimiseks pöörlevat puurmasinat koos teemantotsikuga, et luua puhtaid ja täps
ssb.ee
Teemantpuurimine on täpne ja mitte lööktööd kasutav puurimistehnika, mis kasutab puurimiseks pöörlevat puurmasinat koos teemantotsikuga, et luua puhtaid ja täpseid auke erinevatesse materjalidesse, sealhulgas betooni, metalli ja klaasi. Selle täpsus ja võime lõigata läbi kõige raskemate materjalide muudavad selle eelistatud meetodiks ehitustööstuses. Tänu oma täpsusele, kiirusele ja mitmekülgsusele on teemantpuurimine eelistatud meetod torustike, elektrisüsteemide ja kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete, sealhulgas ventilatsioonisüsteemide avade loomiseks. See minimeerib kahjustusi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.