Rohkema info nägemiseks:

H&H LILLED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume hoolikalt valitud lilleseadeid, luues unikaalseid ja kaunilt kujundatud kimpe, mis sobivad ideaalselt erinevateks sündmusteks ja tähtpäevadeks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga meeldejääva hetke südames on lugu, lugu, mis on põimitud emotsioonide, värvide ja lõhnadega. Meie, H&H Lilled OÜ-s, oleme teie kõige kallimate tähistamiste jutuvestjad, luues erakordseid lilleseadeid ja isikupärastatud kingikarpe, mis väljendavad palju ilma ühtegi sõna lausumata.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda mitte lihtsalt lilli, vaid elamusi, mis resoneerivad südame sügavaimate tunnetega. Olgu selleks kahe hinge rõõmus liit, südamlik tänu või ajatu armastuse austusavaldus, meie loodud teosed on mõeldud iga sündmuse tõstmiseks.

Meie valik pulmalilli muudab teie erilise päeva muinasjutuliseks stseeniks, iga kroonleht on paigutatud täpsuse ja hoolitsusega. Segakimbud on värvide sümfoonia, täiuslikud erinevate emotsioonide väljendamiseks. Klassikalised punased roosid on kestva kirglikkuse tunnistajaks, samas kui meie kingikarbid on koostatud parimate kohalike hõrgutistega, alates käsitöömeestest kuni käsitööveinideni, tagades, et teie kingitus on sama ainulaadne kui saaja.

Meie pühendunud lillekulleri teenusega tagame, et teie lillekingitused jõuavad kohale sama värskete ja suurepärastena nagu meie käest lahkudes. Meie osavad lilleseadjad on looduse kunstnikud, valides hoolikalt iga õie selle ilu ja vastupidavuse järgi.

Haarake kinni iga sündmuse olemusest H&H Lilled OÜ-ga, kus meie loosung 'Õitsevad hetked, teile kohandatud!' ei ole lihtsalt lubadus, see on meie käsitöö. Laske meil olla osa teie loost, muutes iga hetke rõõmu ja elegantsiga õitsevaks.

Avastage meie kollektsiooni ja leidke täiuslik väljendus oma tunnetele, sest kui sõnadest jääb puudu, las lilled räägivad. Ostke meie tooteid kohe ja alustage teekonda õitseva hetke poole.

H&H LILLED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika

Segakimp oli imeline üllatus, täis värve ja elegantsi.

- Margus

Kvaliteetne ja kaunis valik.

- Liina

Kiire lillekuller päästis viimasel hetkel!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

H&H LILLED OÜ tegevusaruanne 2022

H&H Lilled OÜ alustas oma tegevust 2021. aasta märtsis. Põhitegevuseks on lillede ja taimede müük. Planeeritakse jätkata samal tegevusalal 2023.a.

Dropdown

kõik artiklid

Meie lemmiklillede sümbolism

Lilled on olnud emotsioonide universaalne keel aegade algusest peale. Iga õis kannab endas unikaalset sümbolismi, mis ületab kultuure ja põlvkondi. Meie lemmikl
ssb.ee
Lilled on olnud emotsioonide universaalne keel aegade algusest peale. Iga õis kannab endas unikaalset sümbolismi, mis ületab kultuure ja põlvkondi. Meie lemmiklillede peidetud tähenduste mõistmine võib suurendada kogemust nende looduslike iluduste andmisel ja vastuvõtmisel, muutes iga kimp sõnumiks iseeneses. Tuntud kui floriograafia, on lillede keel krüptoloogiline suhtlusviis läbi lillede kasutamise või paigutuse. Tähendus on omistatud lilledele tuhandeid aastaid ja mingis vormis floriograafiat on praktiseeritud traditsioonilistes kultuurides üle Euroopa, Aasia ja Lähis-Ida. Lillede

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.