Rohkema info nägemiseks:

BALWEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume ainulaadset majutuskogemust, kus külastajad saavad nautida saunaelamusi, kodust õhkkonda ning avastada Kihnu saare võlu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Miku Talu hubasesse kodumajutusse, mis asub maalilisel Kihnu saarel, kus iga päev tundub nagu puhkus. Meie uksed on avatud neile, kes otsivad vanaema maakodu soojust või oma kodu mugavust. Siin on lõõgastus ja vaba aeg tagatud nii täiskasvanutele kui lastele meie külalislahkes õues.

Seitsme ainulaadse toaga, sealhulgas saunamaja, ait ja aiamajakesed, pakub Miku Talu maalähedast, kuid mugavat elamust. Iga tuba on varustatud radiaatoriga jahedamate ilmade jaoks ja ventilaatoriga soojemate päevade jaoks, tagades teie mugavuse olenemata aastaajast.

Meie uhkuseks on autentne suitsusaun, mis on üle saja aasta vana ja pälvinud tiitli 'Parim Saun' Saunafestil kahel järjestikusel aastal. Seda peetakse Kihnu saare parimaks, lubades unustamatut kogemust.

Külalised on teretulnud kasutama välikööki ja katusealust istumisala, mis on varustatud kõige vajalikuga: nõud, söögiriistad, potid, pannid, veekeetja ja gaasipliit ahjuga. Talu peremees ja külaliste vastuvõtja on Miku, kass, kes tõepoolest on maja isand. Ta armastab paisid ja võib isegi öösel teie voodisse pugeda. Kuigi ta on pisut ettevaatlik väikeste laste suhtes, on ta meeldiv kaaslane, eriti armastab ta väikest pahandust.

Teie võõrustaja, Vivika, tervitab teid soojalt ja tagab, et teie peatumine jääb meeldejäävaks. Lisateavet suviste ürituste ja tegevuste kohta Kihnus leiate meie sotsiaalmeedia lehtedelt või külastage visitkihnu.ee.

Miku Talus kutsume teid sukelduma saare võlumaailma, kus maalähedase majutuse võlu kohtub koduse mugavusega. Broneerige oma peatumine meie juures ja kogege Kihnu kodumajutuste, saunade ja rahuliku saareelu parimat.

Liituge meiega Miku Talus, kus iga külaline lahkub lugudega rääkimiseks ja igatsusega tagasi tulla.

BALWEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis

Suurepärane paik rahuks! Väga kodune ja kass Miku on tore lisand.

- Karl

Lõõgastav peatuskoht Kihnus. Tänud sooja vastuvõtu eest!

- Triit

Traditsioonilisus ja rahu kohtuvad Miku talus. Suurepärane puhkus!

Miks on Kihnu saunakultuur muutunud ajatuks pärandiks?

Peidetud radadelt leiate Läänemeres asuva maalilise Kihnu saare, kus aeg justkui seisab paigal. Siin ei ole traditsiooniline saun lihtsalt pesemiskoht, vaid hingele pühakoda, mis on sügavalt põimitud kohaliku kultuuri kangasse. Sajandeid on Kihnu saunad olnud kogukonnaelu nurgakiviks, olles kohtumispaigaks, tervendamiseks ja vaimseks peegelduseks. Saare saunatraditsioon on tunnistus selle rahva vastupidavusest ja leidlikkusest, kes on seda tava põlvest põlve säilitanud. Kihnu saunarituaal on terviklik kogemus, mis hõlmab mitte ainult pesemist, vaid ka terve rea kombeid, mis edendavad heaolu

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas on suitsusaunas käimine organismile kasulik?

Suitsusaunad on ajalooline osa mitmete kultuuride traditsioonidest, pakkudes inimestele mitte ainult lõõgastavat kogemust, vaid ka tervisele mitmeid kasulikke m
ssb.ee
Suitsusaunad on ajalooline osa mitmete kultuuride traditsioonidest, pakkudes inimestele mitte ainult lõõgastavat kogemust, vaid ka tervisele mitmeid kasulikke mõjusid. Kui soovid avastada suitsusauna imelisi eeliseid organismile, siis järgmine peatus on tervise ja heaolu tee suitsusauna mõnusas leitsakus. Keha puhastamine toksiinidest Suitsusaunas käimine on suurepärane viis aidata kehal vabaneda kogunenud toksiinidest. Soojus aitab avada poore, võimaldades organismil higistada ja eemaldada jääkained. See omakorda aitab parandada nahka ning toetab keha detoksikatsiooniprotsesse. Lihaste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.