Rohkema info nägemiseks:

AJASTU MEENED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 72; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AJASTU MEENED OÜ kohta arvamuslugu!"

AJASTU MEENED OÜ hetkeolukord

Juba 72 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

Ajastu Meened OÜ alustas tegutsemist 2021. aastal. Ettevõtte juhatuse liikmeteks on Tarmo Põldroo ja Eliis Õunapuu.

Teine tegevusaasta

Teisel majandusaastal teenis ettevõtte peamiselt tulu puidust tarbe- ja dekoratiivesemete jm puittoodete tootmisega (16291).

Puidust valmistatud dekoratiivesemeid müüdi peamiselt muuseumitele Eestimaa eri paigus. Peamine müük oli suvehooajal, kuna sel ajal on muuseumites kõige rohkem külastajaid. Tootmisega alustamiseks panustati aega ja vahendeid tootearendusse ja tehti investeeringuid masinatesse ja seadmetesse.

Teisel tegevusaastal laieneti metallitöötluse suunda ja tehti sellega seotud investeeringuid.

Samuti osales ettevõtte ürituse korraldamisel pakkudes üldjuhtimisteenust (Nõupidamiste ja messide korraldamine (82301)). Selle jaoks on investeeritud nii fototehnikasse kui arvutisüsteemidesse.

Plaanid ja investeeringud

Järgmistel tegevusaastatel on plaanis laieneda puidust tarbe- ja dekoratiivesemete müügiga uutesse müügikohtadesse ja müüki suurendada.

Seetõttu on tarvis teha veelgi investeeringud puidutöömasinatesse, et tootmist efektiivsemaks muuta. Eesmärgiks on laiendada tootevalikut ja teha veelgi tootearendust. Külastada laatasid jm müügikohti, et müüki suurendada.

Esimesed 2 tegevusaastat on näidanud, et kliendid on ettevõtte poolt pakutavaga rahul ja soov on olemasolevate partneritega koostööd jätkata ning leida uusi koostööpartnereid.

AJASTU MEENED OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.