Rohkema info nägemiseks:

LECT PUKSIIR OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume usaldusväärset puksiir- ja maanteeabi ning samuti lukustunud uste avamist, rehviabi ja käivitusabi. Lisaks tagame transportteenuse, mis suudab vedada kuni 4,5 tonni kaaluvaid esemeid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kas olete kunagi leidnud end teel olles ootamatus olukorras, mis nõuab kiiret abi? Siinkohal tuleb appi Lect Puksiir OÜ, teie usaldusväärne partner Järvamaal, Paides ja Türil.

Oleme teiega igal sammul, kui auto ootamatult rivist välja tõuseb. Meie kiire ja professionaalne puksiiriteenus tagab, et jõuate sihtkohta ohutult.

Olgu päev või öö, meie meeskond pakub 24/7 maanteeabi, et aidata teid igas olukorras. Kui vajate lukustunud uste avamist, rehviabi või käivitusabi, oleme teie jaoks kohal.

Vajate suurte esemete vedu? Meie transporditeenus võimaldab teil vedada kuni 4,5-tonniseid asju ohutult ja kiiresti.

Kui teie sõiduk vajab tõstmist või liigutamist, saate meilt usaldusväärseid vintsimisteenuseid.

Meie meeskond koosneb kogenud ja abivalmidest spetsialistidest, kes on valmis teid igas olukorras aitama. Oleme kiire reageerimisega ning tagame teie sõidu jätkumise võimalikult kiiresti ja sujuvalt.

Kui satute hätta või vajate meie teenuseid, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Helistage meie ööpäevaringsel numbril 55574661 ja me tuleme teile kiiresti appi.

Lect Puksiir OÜ - Teie teejuht, kui seda kõige rohkem vajate!

Võtke ühendust ning laske meil end aidata!

lepuksiir@gmail.com
+372 5557 4661

LECT PUKSIIR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaspar S.

Kiire ja professionaalne teenindus!

- Simo K.

Suurepärane abi teelahkmel.

- Toomat T.

Väga rahul puksiiriteenusega.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LECT PUKSIIR OÜ tegevusaruanne 2022

LECT puksiir OÜ on Eesti ettevõte, mis alustas oma tegevust 2021. aasta maikuus. Selle lühikese aja jooksul on ettevõte suutnud end turul tõestada, pakkudes kvaliteetset puksiirveo teenust. Ettevõtte põhitegevusala on puksiirveo teenuse pakkumine, mis hõlmab erinevaid teenuseid, alates sõidukite puksiirveost kuni raskete masinate ja seadmete transportimiseni.2022. aasta majandusaasta oli LECT puksiir OÜ jaoks edukas. Ettevõtte müügikäive oli 43 658 eurot, mis on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta müügikäibega, mis oli 17 780 eurot. See näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust

Dropdown

kõik artiklid

Treileri turvaline koormamine ja kinnitamine - kuidas seda teha õigesti?

Treileriga sõites on oluline tagada, et koorem oleks turvaliselt kinnitatud, et vältida ohtlikke olukordi ja võimalikke õnnetusi. Siin on mõned olulised sammud
ssb.ee
Treileriga sõites on oluline tagada, et koorem oleks turvaliselt kinnitatud, et vältida ohtlikke olukordi ja võimalikke õnnetusi. Siin on mõned olulised sammud treileri turvalise koormamise ja kinnitamise tagamiseks. Esiteks tuleb koorem asetada treilerile nii, et see oleks tasakaalus ning treiler ei kalduks ühele poole. Lisaks tuleb veenduda, et koorem oleks paigutatud nii, et see ei rikuks lubatud kaalu piirmäära. Järgmine samm on koorma kinnitamine. Koorma kinnitamiseks kasutage tugevaid kinnitusrihmasid või kinnitusketid, mis on vastupidavad ja sobivad teie koormale. Kinnitusrihmasid või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.