Rohkema info nägemiseks:

WELLSTEAM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud eritellimussaunade ehitamisele ja projekteerimisele, pakkudes erilahendusi nii elamutele kui ka mitteeluhoonetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kujutage ette maailma, kus iga päev lõpeb soojuse varjupaigas, kus rahu õrn sumin summutab päeva müra, ja kus heaolu pole lihtsalt praktika, vaid püha rituaal. See on meie maailm, valdkond, kus luksus kohtub pärandiga, ja kus iga saun jutustab loo brändist, mis määratles ümber lõõgastumise.

Alates hetkest, kui WELLSTEAM  loodi, oli selge, et see ei olnud lihtsalt saunade ehitamine; see oli pelgupaikade loomine. See oli tavalise muutmine erakordseks. See oli alkeemia, mis muutis puidu ja kuumuse hingele kullaks. Neile, kes otsivad enamat kui lihtsalt mugavust, neile nõudlikele vaimudele, kes igatsevad põgenemist omaenda seinte vahel, sai WELLSTEAM erilise rahu majakaks.

Meie missioon, mis on söövitatud igasse seedripuu kiudu, iga hemloki terasse, on 'Tõsta Oma Heaolu, Kujunda Oma Rahu'. Me ei ehita lihtsalt sauna; me kujundame kogemusi. Me ei teeninda lihtsalt kliente; me võtame vastu perekonda. Ja me ei hoolitse lihtsalt kodude eest; me rikastame elustiile. Meie peamine sihtrühm, terviseteadlikud täiskasvanud, kes teavad, et luksus pole privileeg, vaid vajadus, on leidnud oma varjupaiga meie käsitöös.

Iga saun on lugu, isiklik heaolu teekond, mis on hoolikalt kohandatud teie elu narratiiviga. Olgu see südames saginas linnas või vaikuses äärelinna varjupaigas, meie eritellimusel saunad on enamat kui elegantsi avaldus; need on pühendumus hästi elatud elule.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

WELLSTEAM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin P.

Hea kogemus! Tänu professionaalsele konsultatsioonile sai meie unistuste puhkeala just selline, nagu soovisime. Suured tänud!

- Kalle O.

Tänu meeskonna loovatele disainilahendustele ja kvaliteetsele ehitustööle on meie kodu nüüd tõeliselt hea puhkepaik.

- Juhan L.

Sauna projekt oli suurepäraselt teostatud, alates esialgsest kujundusest kuni lõpptulemuseni.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

WELLSTEAM OÜ tegevusaruanne 2022

WellSteam OÜ asutati 2021 aastal , kuid tegevust 2021.a. ei toimunud 2022.a. oktoobrikuus alustas WellSteam OÜ vaikselt oma tegevust, nende mõne kuuga saavutasime kasumi 10,2 tuh.eurot 2023.a. soovime suurendada käivet ja püsida turupositsioonil

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida oma koju kohandatud saunainterjöörid

Kohandatud saunainterjööride valimine oma koju pakub mitmeid unikaalseid eeliseid. Erinevalt standardsetest lahendustest võimaldavad kohandatud interjöörid luua
ssb.ee
Kohandatud saunainterjööride valimine oma koju pakub mitmeid unikaalseid eeliseid. Erinevalt standardsetest lahendustest võimaldavad kohandatud interjöörid luua ruumi, mis vastab täpselt teie isiklikele eelistustele ja vajadustele. Järgnevalt toome välja viis peamist põhjust, miks valida kohandatud saunainterjöörid. 1. Isikupärastatud disain ja stiil: Kohandatud sauna kujundamine tähendab, et teil on võimalus valida kõik alates materjalidest kuni värvivalikute ja valgustuslahendusteni. See annab teile võimaluse luua ruum, mis peegeldab teie isiklikku stiili ja sobib ideaalselt ülejäänud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.