Rohkema info nägemiseks:

WIL KNITWEAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Wool In Love on spetsialiseerunud kvaliteetsete meriinovillaste rõivaste ja beebitekkide disainimisele ja tootmisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kvaliteetsed villased rõivad, mis sünnivad armastusest laste ja naturaalsete materjalide vastu – selline on Wool In Love\'i lugu. Meie lugu algas Viljandist, kus idülliline keskkond ja pikaajaline kogemus villaste rõivaste tootmises saavad kokku, et luua midagi erilist. Oleme pereettevõte, kes on spetsialiseerunud meriinovillaste rõivaste disainimisele ja valmistamisele ning meie kirg selle imelise materjali vastu peegeldub igas meie tootes.

Wool In Love ei tee järeleandmisi kvaliteedis, seega kasutame ainult 100% meriinovillast lõnga. See imepärane materjal pakub mitmeid eeliseid. Meriinovill on temperatuurireguleeriv, mis tähendab, et see jahutab kuumaga ja annab sooja külma ilmaga. Lisaks hingab see hästi, mistõttu ei teki higistamise probleemi, sobides suurepäraselt meie muutliku kliimaga. Meriinovilla õrnus ja pehmus on eriti oluline laste rõivaste puhul, tagades mugavuse ja hea enesetunde.

Wool In Love\'i rõivad ei ole lihtsalt soojendavad kihid, vaid ka stiilsed ja funktsionaalsed rõivad igapäevaseks kandmiseks. Meie disaini inspiratsioon tuleb Skandinaavia loodusest ja lihtsusest, mis peegeldub meie toodetes. Usume, et rõivas peab olema nii kaunis kui ka praktiline, sobides nii mängu- kui ka pidulikemateks hetkedeks.

Lisaks kvaliteedile ja mugavusele on meie jaoks oluline keskkonnasõbralikkus. Kasutame Itaalia ja Austria lõngatehaste kvaliteetset peenlõnga, mis tagab toodete vastupidavuse ja lihtsa hooldamise. Wool In Love\'i kõiki rõivaid võib pesta masinas villapesu programmil, muutes nende hooldamise lihtsaks ja mugavaks.

Meie tooted valmivad hoole ja armastusega, ühendades parima disaini ja looduslike materjalide omadused. Oleme pühendunud pakkuma Sulle ja Sinu pisikesele parimat kvaliteeti ning mugavust.

Kui soovid kvaliteetseid meriinovillaseid rõivaid, mis pakuvad ülimat mugavust ja stiili, siis võta julgelt meiega ühendust. Oleme valmis kuulama Sinu vajadusi ja leidma koos parima lahenduse Sinu jaoks ja Sinu lapsele. Wool In Love - armastus meriinovilla maailma ja looduse vastu.

Tutvuge meie tootevalikuga juba täna!

E-POOD

WIL KNITWEAR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis P.

Wool In Love'i rõivad on lihtsalt imelised! Minu lapsele meeldivad need nii palju, et ta ei taha neid kunagi seljast võtta. Samas on need ka väga praktilised ja peavad vastu igapäevasele mängule.

- Mart T.

Nende tooted on vastupidavad, mugavad ja näevad samal ajal suurepärased välja. Kindel valik laste garderoobis!

- Kadi L.

Ma armastan Wool In Love'i beebitekke! Need on nii armsad ja pehmed ning sobivad suurepäraselt kingituseks. Olen neid juba mitmele sõbrale katsikukingituseks valinud ja need on alati suure rõõmuga vastu võetud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Meriino on Beebivill

Sa soovid oma beebile parimat - valida talle rõivad, mis on mugavad ja ohutud? Üks parimaid materjale, mida loodus meile pakkuda saab, on meriinovill. Kas Sa teadsid, et  meriinovillased riided  on oma omaduste tõttu parim valik sinu vastsündinule? Just nende imeliste omaduste tõttu kutsutakse meriinovilla tihti ka "beebivillaks": ♥ Meriinovilla aitab reguleerida sinu beebi kehatemperatuuri – pakkudes niiviisi rahulikuma une. Meriinovillal on võime imeda niiskust ja lasta nahal hingata. See aitab beebil end mugavalt tunda, ei lase ülekuumeneda ning samal ajal pakub ka soojust. Kui

Dropdown

kõik artiklid

Meriinovilla kasulikud omadused

Meriinovill on looduslik materjal, mida saadakse meriinolambalt. See on populaarne rõivaste materjal, kuna sellel on mitmeid kasulikke omadusi. Siin on mõned pe
ssb.ee
Meriinovill on looduslik materjal, mida saadakse meriinolambalt. See on populaarne rõivaste materjal, kuna sellel on mitmeid kasulikke omadusi. Siin on mõned peamised meriinovilla omadused. Esiteks on meriinovill väga pehme ja mugav. Selle kiud on peenemad kui enamikul teistel villadel, mis tähendab, et see on katsudes eriti pehme ja ei ärrita nahka. See muudab meriinovilla ideaalseks materjaliks kõigile, kes otsivad sooja, kuid samas ka mugavat rõivastust. Teiseks on meriinovill hästi isoleeriv. Sellel on loomulikud õhumullid, mis võimaldavad sel kanda sooja ka külmas keskkonnas. See muudab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.