Rohkema info nägemiseks:

RAM WOOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 109; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RAM WOOD OÜ kohta arvamuslugu!"

RAM WOOD OÜ hetkeolukord

Juba 109 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu põhitegevusalaks on siseviimistluslaastude tootmine. Eesti majanduse tegevusalade klassifikaator EMTAK 2008 alusel on liigitatud ettevõtte poolt saadav tulu koodiga 16291 – puidust tarbe- ja dekoratiivesemete jm puittoodete tootmine.

Perioodil 12.08.2021 - 31.12.2022 oli OÜ RAM Wood müügitulu 33 913 eurot. kogu perioodi käive tekkis Eestis.

Aruandeperioodi kahjum oli -3717 eurot.

Suuri investeeringuid 2022.aastal ei tehtud ja bilansipäeva seisuga ei ole neid planeeritud ka järgnevaks perioodiks .

Olulisi uurimis- ja arendustegevuse projekte ning nendega seotud väljaminekuid aruandeperioodil ei olnud ja neid ei planeerita ka 2023. aastaks.

Ettevõttes 31.12.2022.a seisuga töölepingu alusel töötavaid töötajaid ei ole.

Juhatuse liikmele tema tegevuse eest tasu ei makstud ning talle ei ole ette nähtud mingeid soodustusi, samuti ei ole ettevõttel seoses juhatuse liikmega mingeid potentsiaalseid kohutsusi.

Osaühingu juhatus on teadlik, et netovara ei vasta seaduses toodud nõudele. Kuna tegemist on sissemakseta osaühinguga, siis planeerib juhatus edaspidise majandustegevusega viia omakapital vastavusse seaduses toodud nõudele. Osaühingu juhatus kinnitab, et äriühing on jätkuvalt tegutsev ja arerev ettevõte ka 2023. aastal.

RAM WOOD OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.