Rohkema info nägemiseks:

TRACKDEEP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tarkvaralahendused aitavad jälgida ja kaitsta tundlikke piirkondi võimalike droonirünnakute või luuramise eest, jälgida ja korraldada droonide liiklust linnades või suuremate alade kohal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

TRACKDEEP OÜ juures ei ole me lihtsalt ettevõte; me oleme õhuruumi innovatsiooni eestvedajad. Meie missiooniks on kasutada tehisintellekti jõudu, et luua kõigile turvalisem, korraldatum ja kättesaadavam õhuruum. Droonide tulekuga on taevas muutunud järgmiseks piiriks turvalisuse, kaubanduse ja tehnoloogia osas. Me arendame tipptasemel tarkvaralahendusi, mis on hädavajalikud reaalajas droonide jälgimiseks, liikluskontrolliks ja autonoomseks navigeerimiseks.

Meie tootevalik on loodud drooniökosüsteemi kõige pakilisemate väljakutsetega tegelemiseks. Alates tundlike alade kaitsmisest drooniohtude eest kuni kiiresti areneva drooniliikluse haldamiseni linnamaastikel, meie tehisintellektiga süsteemid õpivad pidevalt, kohanevad ja on alati valvel. Me pakume ühtset platvormi, mis integreerib erinevaid radareid ja sensoreid, töödeldes reaalajas andmeid, et esile tuua potentsiaalseid turvasündmusi, andes teile võimaluse kiirelt ja otsustavalt tegutseda.

  • Reaalajas droonide jälgimine: Meie iseseisvad õppesüsteemid on silmad taevas, kaitstes piire, taristut ja kõrge väärtusega sihtmärke lubamatu droonitegevuse eest.
  • Drooniliikluse kontroll: Me pakume terviklikku ülevaadet drooniõhuruumist, hõlbustades suhtlust ja koordineerimist, et tagada sujuv ja ohutu toimimine.
  • Droonipilootide tuvastamine: Meie patendiootel 'DOLIM' lahendus kasutab masinõpet droonipilootide täpseks tuvastamiseks, tõhustades turvalisust ilma RF-sensorite vajaduseta.
  • Automaatne drooninavigatsioon: Me lihtsustame automatiseeritud drooniülesannete arendamist ja rakendamist, muutes droonipõhise logistika efektiivsemaks kui kunagi varem.
  • Droonisimulatsioon: Meie ulatusliku kogemuse toel oleme loonud realistliku droonisimulatsiooni platvormi tarkvaraarendajatele ja sõjaväelisele väljaõppele.

Meie innovatsioonile pühendumust toetab pühendumus partnerlusele. Me teeme koostööd mitmekesise tootjate ringiga, tagades, et meie süsteemid on mitmekülgsed ja integreeritavad. Kui soovite püsida eesotsas kiiresti arenevas droonitehnoloogia maailmas, on TRACKDEEP OÜ teie liitlane.

Tehniliste spetsifikatsioonide, isiklike esitluste või teada saamiseks, kuidas meie lahendused võivad teie operatsioone kasuks tulla, võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

TRACKDEEP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TRACKDEEP OÜ tegevusaruanne 2022

TrackDeep OÜ on asutatud 20.10.2021, endise ärinimega DefEST OÜ (20.10.2021-12.10.2022).

Dropdown

kõik artiklid

U-space teenused

U-space kontseptsioon on raamistik, mis on loodud droonide ohutuks ja tõhusaks liikumiseks madalal õhuruumis. See esindab teenuste ja protseduuride kogumit droo
ssb.ee
U-space kontseptsioon on raamistik, mis on loodud droonide ohutuks ja tõhusaks liikumiseks madalal õhuruumis. See esindab teenuste ja protseduuride kogumit drooniliikluse haldamiseks, sarnanedes traditsiooniliste lennuliikluse juhtimissüsteemidega mehitatud õhusõidukitele. U-space teenuste tähtsust ei saa üle hinnata, kuna need on kriitilise tähtsusega ohutuse, turvalisuse ja droonide sujuva integreerimise tagamiseks õhuruumi. Kuna taevas muutub üha rahvarohkemaks mehitamata õhusõidukite (UAV) poolt, on muutunud ilmseks vajadus moderniseeritud lennuliikluse juhtimissüsteemi järele. U-space

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.