Rohkema info nägemiseks:

COMBAT READY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juhtimisalane konsultatsioon ja koolitused ettevõtetele ja eraisikutele. Koolitusi saab läbida nii moodulite kui ka pikemate programmidena

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Combat Ready on ettevõte, mis toob lauale unikaalse lähenemise juhtimisele ja meeskonnatreeningutele, põhinedes praktilisele kogemusele lahinguväljalt. Kui põhimõte toimib kõrge stressiga sõjaolukorras, siis toimib see töökeskkonnas või kodustest tingimuste kindlasti! Omal nahal järele proovitud ;)

Combat Ready pakub mitmekülgset koolituste valikut nii ettevõtetele kui ka eraisikutele. Koolitusi saab läbida nii eraldiseisvate moodulitena kui ka pikkade programmide raames nii klassiruumis kui veebikeskkonnas. Koolitused ja konsultatsioonid toimuvad nii eesti, inglise ja vene keeles.

Juhtimise alused, mis põhinevad USA erivägede poolt välja töötatud Ülima Vastutuse raamistikul, moodustavad teooriakoolituste olulise osa. Õppides juhtimist läbi lahinguvälja perspektiivi, saavad osalejad vajalikke teadmisi ja praktilisi oskusi, mida on võimalik rakendada igapäevastes ärioludes ning eraelus.

Lisaks teoreetilisematele klassiruumi koolitustele on võimalik läbida ka aktiivsemaid juhtimiskoolitusi, kus täidetakse reaalseid pisikesi missioone ja saadakse kohest tagasisidet. Elamuskoolitused annavad osalejatele võimaluse panna proovile oma juhtimisoskused stressirohkes keskkonnas ning sellest ka koheselt õppida.

Toetav veebikeskkond võimaldab juhtidel parandada oma juhtimisoskusi neile sobival ajal ja kohas. Lisaks pakuvad Combat Ready instruktorid mentorlust ja coachingu teenust, mis toetavad personaalset ja/või terve meeskonna arengut ja kasvu.

Combat Ready koolitused ei tee teist sõdureid, kuid nad viivad teid keskkonda, kus omandatud oskused pannakse proovile. Ettevõte lubab, et treeningu käigus saavad kinnitatud läbi proovitud teooriad, omandatud teadmised ja et vigadest õpitakse.

Combat Ready on tihedas ametlikus koostöös Jocko Willinku ja Leif Babini loodud ettevõtte Echelon Frontiga, mis on tuntud kõrge efektiivsusega meeskondade ehitamise ja treenimise poolest. See tagab, et koolitused on tipptasemel ja praktiliselt põhjendatud.

Koolitusel osaledes arendavad osalejad juhtimispõhimõtete rakendamist nii juhi kui alluva rollis, et paremini mõista enda ja teiste rolli meeskonnas. Combat Ready kutsub kõiki, kes soovivad astuda sammu parema juhtimise suunas, võtma ühendust. Leiame koos parima lahenduse, mis toetab teie isiklikku või teie meeskonna arengut ja kasvu.

Combat Ready visioon on luua edukas ühiskond läbi ülima vastutuse mõtteviisi ja suhete arendamise kultuuri. Nende missioon on arendada juhte läbi praktiliste koolituste ja konsultatsiooni, järgides samas ise ülima vastutuse põhimõtteid nii eraelus, tööl kui ka lahinguväljal. Juhiks ei sünnita - see on oskus, mida peab treenima ja arendama, ning Combat Ready on valmis teid sellel teekonnal toetama.

Kui soovid saada osa Combat Ready põnevatelt ja praktilistelt juhtimiskoolitustelt, võta ühendust ja alusta teekonda parema juhi poole!

UURI LISAKS

COMBAT READY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Heili

Materjalid ja harjutused aitasid väga hästi teemat omandada.

- Dimitri

Praktiline osa andis oma nahaga mõista, millega tegu on. Stressiolukorras mõtlesin hoopis teisiti kui arvasin varasemalt.

- Kalle

Avas silmi ja pani mõtlema.

COMBAT READY OÜ tegevusaruanne 2022

Combat Ready OÜ tegeles aruandeaasta esimeses pooles põhiliselt koolituste ettevalmistamise ja testimisega. Oluline osa oli suhtlemine USA ettevõttega Echelon Front, kelle koolitusel käisid mõlemad asutaja liikmed ka kohapeal. Kohtumine nii Jocko, Leifi kui ka nende ülejäänud meeskonnaga olid tulemuslikud ning alustasime koostöölepingu poole liikumisega. Samas 2022 aasta lõpuks veel selleni ei jõutud ning saime ka aru, et hetkel sellega kiiret ei ole. Esimesed suuremad kliendid olid Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus ning HUUM OÜ. Mõlema organisatsiooni juhtkonnad läbisid meie

Dropdown

kõik artiklid

Juhtimise foorum 012: Ülim vastutus versus läbipõlemine | Combat Ready

Läbipõlemine töökeskkonnas võib olla tingitud mitmetest faktoritest, nagu ebaõiglane kohtlemine, suur koormus ja vähene toetus juhtide ja meeskonna poolt. See
ssb.ee
Läbipõlemine töökeskkonnas võib olla tingitud mitmetest faktoritest, nagu ebaõiglane kohtlemine, suur koormus ja vähene toetus juhtide ja meeskonna poolt. See seisund viib emotsionaalse tühjuse, pideva väsimuse ning tööga toimetuleku raskusteni, sageli kaasnevad füüsilised vaevused, nagu pea- ja alaseljavalu. Läbipõlemine avaldub huvipuuduses kõige vastu, töö muutub vastumeelseks ning inimene võib muutuda teiste suhtes vaenulikuks. See seisund tekib sageli tööstressi tagajärjel, mida ei suudeta adekvaatselt maandada. Ära viivita abi otsimisega, kuna halvad uudised ei muutu ajas paremaks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.