Rohkema info nägemiseks:

LEDPROFF OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke LED-valgustuslahendusi, sealhulgas müüki, konsultatsioone ja paigaldusteenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

LEDPROFF OÜ-s usume, et õige valgustus võib muuta iga ruumi elavaks ja kutsuvaks keskkonnaks. Meie missioon on lihtne: Pakume terviklikke LED-valgustuse lahendusi, sealhulgas müüki, konsultatsiooni ja paigaldusteenuseid. Keskkonnasäästlikkusele ja innovatsioonile keskendudes oleme pühendunud Teie maailma säravamaks muutmisele, jätkusuutlikult!

Meie lai tootevalik hõlmab kõike alates LED ribadest ja moodulitest kuni LED ekraanide ja päikesepaneelideni. Olgu teil soov lisada värviküllust meie RGB LED ribadega või otsite täiuslikku valgustuslahendust oma sõidukile, meil on oskusteave ja tootevalik, et rahuldada teie vajadusi.

Meie LED-valgustuse valikud ei piirdu ainult mitmekesisusega. Me tagame, et iga meie pakutav toode on kõrgeima kvaliteediga, mõeldud olema vastupidav, energiasäästlik ja kulutõhus. Alates LED pirnidest igat tüüpi soklitele kuni LED projektoriteni ja talupidamise valgustuseni, me teenindame nii erakliente kui ka ärikliente, tagades, et iga valgustusväljakutsega tegeletakse kohandatud lahendusega.

Meie ekspertide meeskond on alati valmis pakkuma teile parimat konsultatsiooni ja paigaldusteenuseid. Mõistame, et LED-valgustuse maailmas orienteerumine võib olla ülekaalukas, mistõttu oleme siin, et juhendada teid igal sammul - alates õigete toodete valimisest kuni nende paigaldamiseni teie ruumis.

LEDPROFF OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt valgustusfirma. Oleme partner atmosfääride loomisel, mis on mitte ainult visuaalselt lummavad, vaid ka keskkonnasõbralikud. Liituge meiega teekonnal maailma valgustamiseks, üks LED korraga. Tutvuge meie toodete ja teenustega juba täna ning astuge esimene samm säravama, rohelisema tuleviku suunas.

Kontakt

LEDPROFF OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

LEDPROFF OÜ aitas mul leida täiusliku valgustuslahenduse minu kodu jaoks. Suurepärane konsultatsioon ja kiire paigaldus!

- Kadri T.

Nende LED-ribad muutsid mu poe atmosfääri täielikult! Olen äärmiselt rahul nende toodete kvaliteedi ja teenindusega.

- Mart R.

Äriettevõttena otsisime usaldusväärset partnerit, et uuendada meie kontori valgustust. LEDPROFF ületas meie ootused - suurepärane valik ja professionaalne teenindus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas võib led-valgustus vähendada teie energiakulusid?

Energiakulude jätkuva tõusu tõttu otsivad koduomanikud ja ettevõtted viise, kuidas vähendada oma energiakulusid ilma kvaliteedis või funktsionaalsuses järeleandmisi tegemata. LED-valgustus on kujunenud juhtivaks lahenduseks energiatõhususe saavutamisel. Selles postituses uurime viit peamist viisi, kuidas LED-valgustus aitab vähendada teie energiakulusid, pakkudes nii kohest kui ka pikaajalist kokkuhoidu. Väiksem energiatarbimine LED-id ehk valgusdioodid on kavandatud kasutama energiat tõhusamalt kui traditsioonilised hõõglambid või luminofoorlambid. Nad muundavad suurema osa elektrist

Dropdown

kõik artiklid

Millised on praegused suundumused LED-tehnoloogias?

Valgusdioodid (LED-id) on revolutsiooniliselt muutnud viisi, kuidas me oma maailma valgustame. Pooljuhtvalgusallikana pakuvad LED-id võrreldamatut efektiivsust
ssb.ee
Valgusdioodid (LED-id) on revolutsiooniliselt muutnud viisi, kuidas me oma maailma valgustame. Pooljuhtvalgusallikana pakuvad LED-id võrreldamatut efektiivsust ja pikaealisust traditsiooniliste hõõglampide ja luminofoorlampidega võrreldes. See tehnoloogia on kiiresti arenenud, saades kaasaegsete valgustuslahenduste nurgakiviks. LED-id pakuvad palju eeliseid, sealhulgas madalamat energiatarbimist, pikemat eluiga, paremat vastupidavust ja väiksemaid hoolduskulusid. Nende mitmekülgsus võimaldab laia rakenduste valikut alates elamutest kuni tööstuslike seadeteni, muutes need keskkonnateadlike

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.