Rohkema info nägemiseks:

NBFI PRODUCTION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 800; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NBFI PRODUCTION OÜ kohta arvamuslugu!"

NBFI PRODUCTION OÜ hetkeolukord

Juba 800 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 19 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte on asutatud novembris 2021. aastal ja ettevõtte põhitegevuseks on projektipõhiste sisustuslahenduste pakkumine eksportturgudel ja kodumaistele klientidele. Ettevõtte pakub teenuseid ja sisustuslahendusi erinevatele kliendigruppidele – ärikinnisvara, restoranid, bürood, avalikud asutused, eraisikud jne.

Ettevõte soetas põhitegevusega seotud käitise ja kaubamärgi ning värbas töötajad 2021. aasta lõpus. Ettevõtte sihipärane tegevus algas 2022.

aasta alguses, mil tegeleti valdavalt ettevõtte käivitamisega seotud tegevustega ning läbi aasta tegeleti olulisel määral ettevõtte arendamisega seotud tegevustega.

Ettevõtte 2022. aasta müügitulu oli 2,6 miljonit eurot, mis jäi juhtkonna poolt oodatud suurusjärku. Ettevõtte 2022. aasta finantstulemus oli negatiivne, seda peamiselt ettevõtte käivitamisega ja arendamisega seotud kulude tõttu ja vastab ettevõtte äriplaanile ning juhtkond loeb aasta kordaläinuks.

Ettevõtte tegevust rahastatakse peamiselt emaettevõtte poolt antud laenudest ning vajadusel kaasatakse väliseid investorid. Ettevõtte on seadnud 2023. aasta eesmärgiks eduka kasvu jätkumist ning ettevõtte juhtkond hindab, et kasvplaanid on realistlikud hoolimata mõnevõrra jahenevast majanduskeskkonnast.

Ettevõte peab enda oluliseks tugevuseks oskuslikku meeskonda ja kaasaegset toomisvõimekust, mis annab aluse hinnata ettevõtte tegevus jätkusuutlikus.

NBFI PRODUCTION OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.