Rohkema info nägemiseks:

PERITEK PAIGALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie laiaulatuslikel katuserenoveerimise ja -tööde teenustel on parim valik SBS-katustele. Pakume oma klientidele kvaliteetseid lahendusi, mis vastavad nende erinevatele vajadustele.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Pärtel K.

alisime SBS katuste renoveerimiseks selle ettevõtte ja oleme väga rahul. Meie katus näeb välja suurepärane ning töö tehti õigeaegselt ja professionaalselt.

- Tanel E.

Suurepärane klienditeenindus ja kvaliteetne töö SBS katustega. Olen äärmiselt rahul tulemusega ning soovitan seda ettevõtet kõigile, kes soovivad oma katust renoveerida.

- Merit U.

Soovitan kindlasti seda ettevõtet SBS katuste renoveerimiseks. Nad olid kogu protsessi vältel professionaalsed ja suhtlesid selgelt. Meie katusest sai tõeline iludus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SBS katuste eelised

Kui on aeg renoveerida või ehitada uus katus, on oluline valida materjal, mis tagab vastupidavuse, tõhususe ja pikaajalise kaitse. SBS (stüreen-butadieen-stüreen) katuste kasutamine on muutunud üha populaarsemaks tänu nende mitmetele eelistele võrreldes teiste katusekattematerjalidega. SBS katuste eelised hõlmavad veekindlust, tugevust, pika kasutusea, mitmekülgseid paigaldusvõimalusi ning head soojus- ja heliisolatsiooni. Veekindlus: SBS katuste üks suurepärane omadus on nende veekindlus. Need katusekatted on valmistatud sünteetilisest kummist, mis võimaldab neil tõhusalt tõrjuda vett ja

SBS katustel on palju eeliseid nagu veekindlus, tugevus, pikk kasutusiga, erinevad värvid, soojusisolatsioon ja heliisolatsioon. Meie firma kasutab SBS katuste paigaldamisel kvaliteetseid materjale ja kvalifitseeritud töövõtjaid. Võtke meiega ühendust, et saada lisateavet!

Dropdown

kõik artiklid

Katuste renoveerimine – kuidas see kõige paremini teha?

Katuste renoveerimine on oluline ülesanne, mis võib märkimisväärselt parandada hoone väljanägemist, energiaefektiivsust ja üldist vastupidavust. Kuid selle töö
ssb.ee
Katuste renoveerimine on oluline ülesanne, mis võib märkimisväärselt parandada hoone väljanägemist, energiaefektiivsust ja üldist vastupidavust. Kuid selle töö korraldamine nõuab põhjalikku planeerimist, kvaliteetsete materjalide valimist ning kogenud töövõtjate kaasamist. Selles artiklis vaatleme, kuidas kõige paremini teostada katuste renoveerimist, tagades seeläbi tulemusliku ja vastupidava lõpptulemuse. Algus seisneb plaani väljatöötamises: Enne katuste renoveerimist on äärmiselt oluline luua põhjalik ja läbimõeldud tegevuskava. Mõõda oma katust täpselt, koosta joonis ja hinnake

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.