Rohkema info nägemiseks:

VATICAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 525; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VATICAN OÜ kohta arvamuslugu!"

VATICAN OÜ hetkeolukord

Juba 525 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

VATICAN on salapärane sündmuskeskus Tallinna südalinnas, kus oodatud on säravad külalised oma üritusi korraldama.

Ruum on seltskondadele, kes otsivad oma peole imelist interjööri, kus luua vingeid emotsioone ja saada osa kõrgkvaliteetsest meelelahutusest.

Vaticanis on võimalus viia läbi erinevaid sündmusi – sünnipäev, firmapidu, seminar, jõulu- ja aastalõpupritus või hoopis midagi, mida me veel korraldanud ei ole.

(cid:127) Parim asukoht linnas, kaunis Tammsaare pargis (cid:127) Müstiline ja salapärane interjöör (cid:127) Särav lava ja tehniline valmisolek, artistidele oma privaatne backstage ja meie aitame hoolitseda programmi sujuvuse eest.

(cid:127) Kohapeal oma köök – Menüü alati vastavalt klientide soovidele (cid:127) Professionaalne klienditeenindus (cid:127) Kohapeal mööbel ja inventar, mis on meie külaliste soovide järgi kujundatav (cid:127) Balilt saabunud mangopuust baarilett on võimsalt kasvanud ja sellist teist juba maailmas ei leia. Ta on omapärane ja naelutab sinna ümber alati toredalt aega veetma.

Vatican on kõik ühes! Ja seda täiesti peidetud kohas Tammsaare pargis maa-all!

VATICAN OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.