Rohkema info nägemiseks:

UNIHES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Teie usaldusväärne partner ehitus- ja remonditöödes, käsitledes kõike lammutamisest kuni viimistluseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pikaajalise kogemuse ja kirgliku meeskonnaga ehitusfirma, mis pakub mitmekülgseid teenuseid hoonete ehitamise valdkonnas. Oleme pühendunud sellele, et pakkuda kõrgeima kvaliteediga lahendusi, mis vastavad meie klientide individuaalsetele vajadustele. Tutvustame lühidalt meie ettevõtte tegevusvaldkondi.

Meeskond, kellele võite loota: Meie professionaalne meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on valdkonna eksperdid. Oleme uhked oma meeskonna mitmekesisuse üle, mis hõlmab ehituse, projekteerimise ja inseneritöö valdkonna oskustega spetsialiste. Meie meeskond on meie suurim vara ning nende pühendumus ja kogemused tagavad meie klientidele parima teenuse.

Mitmekülgsed teenused: Meie tegevusala hõlmab laia spektrit ehitusalaseid teenuseid. See hõlmab hoonete ehitust, materjali transporti, üldehitust, konsultatsiooni, peatöövõttu, siseviimistlust, renoveerimist, ventilatsioonitöid, elektritöid ning vesi- ja kanalisatsioonitöid. Olgu teie projekt suur või väike, uus ehitus või renoveerimine, oleme valmis pakkuma teile vajalikku tuge ja ekspertiisi.

Kliendikeskne lähenemine: Meie eesmärk on tagada, et iga klient saaks oma unistuste hoone või remondiprojekti tulemuse, mis vastab täpselt nende soovidele ja ootustele. Meie konsultatsiooniteenus aitab klientidel leida parimad lahendused ning meie meeskond tagab sujuva ja professionaalse tööprotsessi algusest lõpuni.

Jätkusuutlikkus ja kvaliteet: Me usume, et jätkusuutlikkus on ehituse tulevik. Seetõttu kasutame parimaid jätkusuutlikke tavasid, materjale ja tehnoloogiaid, et tagada ehitiste pikaealisus ja keskkonnasõbralikkus. Samal ajal paneme suurt rõhku kvaliteedile, tagades, et iga projekt oleks viimistletud kõrgeima standardiga.

Oleme uhked selle üle, mida me teeme, ja meie eesmärk on ületada teie ootused igas ehitusprojektis. Kui otsite usaldusväärset partnerit hoonete ehituse, renoveerimise või muude ehitusteenuste jaoks, võtke meiega ühendust ja laske meil teie unistused ellu viia. 

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem!

UNIHES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko J.

Mul oli vaja renoveerida oma vanem maja ja see ettevõte tegi väga head tööd!

- Maria K.

Kiire ja täpne töö, ning lõpptulemus oli parem kui ootasime. Soovitan neid kõigile!

- Kaja N.

Meie ehitusprojekt oli keeruline ja nõudis pidevat järelevalvet. Ettevõte sai hästi hakkama.

Millised on hoonete ehituse uusimad suundumused ja tehnoloogiad?

Hoonete ehitus on aja jooksul märkimisväärselt arenenud ning uued tehnoloogiad ja suundumused muudavad seda valdkonda pidevalt. Need uuendused mitte ainult ei võimalda ehitajatel töötada tõhusamalt ja ohutumalt, vaid mõjutavad ka hoonete kvaliteeti ja jätkusuutlikkust. Selles artiklis vaatleme lähemalt mõningaid hoonete ehituse uusimaid suundumusi ja tehnoloogiaid. 1. BIM - 3D modelleerimine ja simulatsioonid Building Information Modeling ehk BIM on muutumas ehitusmaailmas standardiks. See tehnoloogia võimaldab ehitajatel luua hoone 3D mudeli, mis hõlmab kogu hoone elutsüklit, alates

Dropdown

kõik artiklid

Mida tuleb jälgida hoone lammutamisel?

Hoone lammutamisel tuleb jälgida mitmeid aspekte, näiteks:   Ohutust: tuleb tagada, et lammutustööd viiakse läbi ohutult, nii et ei teki ohtu inimeste
ssb.ee
Hoone lammutamisel tuleb jälgida mitmeid aspekte, näiteks:   Ohutust: tuleb tagada, et lammutustööd viiakse läbi ohutult, nii et ei teki ohtu inimeste tervisele ega varale. Ohutuse tagamiseks tuleb hoolikalt planeerida ja järgida lammutustööde protseduure ning kasutada asjakohast kaitsevarustust ja -meetmeid. Keskkonnamõjusid: lammutamisprotsess võib tekitada tolmu, mürataset ja muid keskkonnamõjusid, mistõttu tuleb tagada, et neid kontrollitakse ja vähendatakse võimalikult palju. Asjaomaste seaduste ja eeskirjade järgimist: enne lammutustööde alustamist tuleb kindlasti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.